Som golfer er man stadig på utkikk etter nye steder å spille, som kan by på spennende utfordringer og et godt spill. Norske golfere har nok spilt på de fleste store baner her i landet, og da er det kanskje på tide å vende blikket utover til de mange flotte golfdestinasjonene rundt om i verden?

Finansiering av turen

En slik golftur er en drøm for mange, men det er ingen hemmelighet at det kan bli dyrt. Det er ikke bare bare å finansiere en slik tur, men noen tips kan gjøre det litt billigere for deg. Dersom dette er en drøm man har hatt lenge, så kan man vurdere å låne penger, eller sette opp et budsjett som har plass til sparing i tiden før avreise. I tillegg er det lurt å bestille billetter i god tid, slik at man kan få de så billig som mulig. La oss ta en titt på noen av destinasjonene du kan vurdere å spare til som dedikert golfer.

Augusta, Georgia, USA

Amerikanere er både stolte og godt kjent for sine ferdigheter i golf. Et sted man kan reise til i USA som golfer er hjemmet til Masters-turneringen, selveste Augusta National. Det er en av de mest anerkjente golfbanene i hele verden, og noe det er verdt å få med seg som golfer. Banen ligger i Augusta, Georgia i en flott skog med utsikt over Savannah River. Her kan alle nivåer av spillere få en unik golfopplevelse

St. Andrews, Skottland

St. Andrews er ansett som hjemmet til golf, noe som gjør det til en ganske åpenbar feriedestinasjon for golfere. Ikke bare har man mulighet til å spille dagen lang i flotte omgivelser, men også å besøke Old Course som byr på en rik golfhistorie og er derfor en must-visit destinasjon for alle golfentusiaster som har lyst til å spille i enestående naturlige omgivelser.

Bali, Indonesia

Det finnes også golfdestinasjoner for de som lengter til sol og varme. Bali har blitt en av de mest populære stedene man kan reise til i Asia for å spille golf de siste årene, og tilbyr en rekke fantastiske baner med spektakulære utsikter over det indonesiske landskapet. Banene her tilbyr en unik kombinasjon av golf og ferie, der du kan bo på billige men luksuriøse hoteller, og oppleve den rike kulturen. Her må du dog huske å pakke med deg solkremen før du reiser!