Golfsuperstjernene Tiger Woods og Ernie Els har inngått et samarbeid med Tavistock Group om å bygge det utbyggerne mener vil bli verdens flotteste golfresort.

Albany Beach and Golf Club vil bli en eksklusiv og rolig enklave på stranden, bare en kort kjøretur unna flyplassen i Nassau, hovedstaden på Bahamas.

Arbeidene begynner nå, og det er planlagt at resorten skal åpne høsten 2008.

Med en 18-hullsbane signert Ernie Els, treningsfasiliteter og golfinstruktører i verdensklasse, en marina som kan ta imot yachter på inntil 240 fot, tennisbaner, staller, spa-anlegg, treningssenter, bassenger for alle mulige behov, og selvsagt en kritthvit Bahamas-strand like utenfor døren, burde det ikke mangle på aktiviteter å ta seg til når man er på ferie.

– Vi er oppglødd over å få satt igang arbeidet med Albany, sier Tiger Woods i en pressemelding.

– Joe Lewis (grunnlegger av Tavistock Group, red. anm.), Ernie og jeg deler en ambisjon om å gjøre dette til et av de flotteste samfunn i verden. Jeg gleder meg til å tilbringe mer tid på Bahamas, og spille mot Ernie på den nye banen vår.

Ikke overraskende fulgte både Els, Lewis og Bahamas’ statsminister opp med stort sett lignende kommentarer.

Woods og Els bør være kjente navn for Golferens lesere, men Tavistock Group er kanskje mer ukjent. Konsernet er store i verden innenfor eiendomsutvikling og luksuseiendommer, driver flere resorter og restauranter, og står bak flere kjente merkenavn innenfor forskjellige bransjer: Tottenham Hot Spurs, Puma, Gottex, Vans, Bristol Motor Cars, og så videre.

Det er med andre ord ikke ressursene det skal stå på når den nye luksusresorten skal bygges.

En rekke forskjellige hus og hytter vil være tilgjengelige for gjester, fra små bungalower på stranden, til større villaer og luksusleiligheter.

For de blaserte er imidlertid ingenting nytt under solen. Derfor ble selskapet til tidligere Ritz-Carlton-sjef Horst Schulze hentet inn og bedt om å ta service til et nytt nivå, noe som vil få servicen ved de flotteste hoteller til å virke dagligdags.

Prisene er ikke offentliggjort ennå, men det er vel trygt å gjette at bare de færreste vil få muligheten til å bedømme om Tiger, Schulze & co faktisk lykkes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.