Søndag avsluttet Suzann Pettersen Sime Darby LPGA Malaysia med sin sin tredje fem under par 66-runde for turneringen.

Suzann Pettersens scorekort søndag inneholdt seks birdier samt en bogey, som kom på hull 16. Med totalscoren -14 var hun tre slag bak vinneren Shanszhan Feng fra Kina. som tok sin første seier for sesongen.

Svenske Anna Nordqvist og Amy Yang fra Sør-Korea delte tredjeplassen, to slag bak oslospilleren.

Årsbeste i Malaysia

Andreplassen i Sime Darby LPGA Malaysia er årsbeste for Tutta, og hennes sjuende topp-10 på LPGA i år.

Det gjenstår tre turneringer av årets sesong, med den store finalen i CME Group Tour Championships i Naples, Florida, 17. til 20. november.

Før de tre siste turneringene ligger Tutta på 22.-plass på LPGA-rankingen, og har spilt inn 5,2 millioner kroner (679.824 dollar).

Se også: Resultater fra Kuula Lumpur

Runde 3: Knallsterk tredjerunde sendte Tutta i toppkampen

Suzann Pettersen brukte lørdagen bra med sju birdier og én dobbelbogey i LPGA-turneringen Sime Darby LPGA Malaysia.

Ikke hele feltet kom i mål i tredjerunden i Kuala Lumpur i Malaysia. Suzann Pettersen leder i klubbhuset på -9 mens et titall spillere har et par hull hver igjen å spille av tredjerunden søndag morgen.

Shanshan Feng, som har hull 18 igjen, ligger øverst på resultattavlen med -13, ett slag foran Anna Nodqvist, som har tre hull igjen å spille av tredjerunden.

Også Amy Yang på tredjeplass med -11 har tre hull igen. Det samme har Candie Kung, som deler fjerdeplassen med Tutta.

Runde 2: Litt mindre elegant scorekort

Med en over par, 72, falt Suzann Pettersen ti plasseringer i LPGA-turneringen Sime Darby LPGA Malaysia.

Totalen -4 etter to runder gir delt 13.-plass, seks slag bak ledende Amy Yang. Som på sin side har fire slag ned til en trio med blant andre Anna Nordqvist.

Runde 1: Sterk Tutta-åpning i Malaysia

Scorekortet til Suzann Pettersen i LPGA-turneringen Sime Darby LPGA Malaysia inneholdt seks nydelige birdier samt én bogey, som kom på hull 18.

Amy Yang fra Sør-Korea leder med to slag på -8. Marina Alex fra USA har -6, mens Tutta er del av sekstetten som deler tredjeplassen.