Foto: Morten Rakke Photography

Det ble ettt slag for mye på andre runde for Norges eneste spiller på den latinamerikanske PGA-touren fredag. Med +4 misset han cutten med ett slag.

En trippelbogey på hull 16 ødela dagen og turneringen i  Cordoba i Argentina for den unge Larvik-spilleren.

Det stod åtte slag på scorekortet på par-5-hullet, et altfor sterkt bidrag til fem over par, 76, for dagen og +4 totalt. Cutten endte på +3.

Halvorsens scorekort inneholdt i tillegg to birdier og fire bogeyer, som gjorde at 19-åringen misset cutten også i sin tredje turnering på PTLA-touren.

Se også: Leaderboard fra Cordoba


 

Runde 1: Satte noen fine putter

Andreas Halvorsen ligger på delt 14.-plass etter åpningen av 85 Abierto del Centro-turneringen i Argentina, den tredje for sesongen på PGA Tour Latinoamerica.

— Jeg satte noen fine putter som holdt flyten i runden gående, forteller Larvik-spilleren til Golferen.

Den velvillige putteren sikret ham fire birdier, den første allerede på åpningshullet. Mens tre bogeyer brakte resultatet til én under par, 70, to slag bak hele seks mann i teten.

Mye trær i roughen

— Jeg vil kategorisere banen som utfordrende fra tee, fortsetter Halvorsen, som legger til at utslagene er meget viktig på Cordoba Golf Club .

— De aller fleste slag som blir slått fra roughen er blokkert av trær. Man mister ikke ballen, men må chippe ut eller frem 90,1 prosent av gangene, forteller han.

— Men med bra utslag kan man definitivt attakere litt, med omhu så klart, avslutter Andreas Halvorsen.