Tutta var to under for dagen fram til hull 16 på Hawaii etter birdier på hullene 3 og 14. To sene bogeyer sørget imidlertid for par for dagen.

Bogey på hull 16 og enda en på hull 18 resulterte i -5 totalt og delt 23.-plass, elleve slag bak Minjee Lee.

Den australske jenta hadde In Chee Chun fra Sør-Korea og Katie Burnett fra USA ett slag bak seg på -15

Se også: Resultater fra Hawaii


 

Runde 3: Tre under par 69-runde

Det ble en runde på tre under par, 69, på fredagens tredjerunde for Tutta. Men det ga bare avansement med ett slag på Hawaii.

Suzann Pettersen er neppe helt fornøyd med at tre under par, 69, for -5 bare ga opprykk fra delt 18.- til delt 17.-plass i Lotte Championship.

Oslospillerens scorekort inneholdt tre birdier, samlet over i en gruppe: Hullene 5, 6 og 8. Resten av runde gikk på par, og plasserer Tutta åtte slag bak ledende Katie Burnett fra USA,

 


 

Runde 2: Andre 71-runde på rad

Med to birdier og én bogey ble det én under par, 71, også torsdag for Tutta, som ligger åtte slag bak lederen på Hawaii.

Suzann Pettersens to under par, 142, halvveis i Lotte Championship gir henne delt 18.-plass. Minjee Lee fra Australia leder på -10 etter 68-66, to slag foran Katie Burnett fra USA og Su-Yeon Jang fra Sør Korea.

Caroline Westrup hadde tre over par, 75, etter tre bogeyer. Med ti bogeyer og ikke en eneste birdie ble det +10 på de to rundene for Bærum-spilleren og delt 126.-plass, åtte slag bak cutgrensen.

 


 

Runde 1: Bra med

Det skiller 110 plasseringer mellom de to norske spillerne etter første runde av ukens LPGA-turnering på Hawaii.

Suzann Pettersen kom seg under par med ett lags margin, og deler med det 13.-plassen etter tre birdier og to bogeyer.

Moriya Juatnugarn fra Thailand og Minjee Lee fra Australia leder med -4 på Ko Olina-banen på Hawaii-øya Oahu.

Caroline Westrup er dessverre kjørt av lasset etter sju bogeyer og elleve par for sju over par, 79, og delt 123.-plass. Cutstreken ser ut til å havne rundt +2.

 


 

Før turneringen: Caroline Westrup ser fram mot LPGA sesongdebut

For første gang denne sesongen er Norge representert med to spillere i en LPGA-turnering.

Caroline Westrup har en lav kategori på LPGA-touren. I fjor ga den samme kategorien henne én eneste start. I år håper hun det blir langt flere.

— LPGA gjør en reranking etter denne turneringen, og med en god plassering vil jeg kunne få mange flere starter denne sesongen, sier Caroline Westrup i en pressemelding før Lotte Championship på Hawaii.

Turneringen går, uvanlig nok, fra onsdag til lørdag. Suzann Pettersen er selvskreven i feltet i Lotte-turneringen, som hun vant i 2013.

— Veldig positivt at Caroline er med. Vi kommer begge fra et bra treningsopphold med Team Norway i Orlando forrige uke, og jeg føler virkelig at spillet begynner å sitte, sier Tutta.

Caroline Westrup slår ut klokken 19.22 norsk tid onsdag, Suzann Pettersen klokken 19.55.