Andreas Halvorsen Foto: Morten Rakke Photography

Larvik-spillerens debut på PGA Tours latinamerika-runde ble ingen stor affære, og som endte etter bare to runder.

Resultatmessig ble andre runde en liten opptur for Halvorsen, som med par for dagen endte på to over par etter torsdagens 74-runde.

Lik åpningsrunden ble runde to også preget av store variasjoner. Scorekortet var pepret med score i fire farger: Grått for ti par, blått for fem birdier, gult for én bogey og rødt for to doble.

Slikt blir dessverre ikke til salt i grøten av i en så tøff bransje. Men forhåpentligvis reiser den unge Larviks-spilleren tilbake til basen i Sør-Florida mange erfaringer rikere.

Neste mulighet for 19-åringen kommer i Panama Classic palmehelgen 17. til 20. mars.

Se også: Livescoring fra Medellin


 

Runde 1: To over par i Berg og dalbane-åpning i Colombia

Premieren av Larvik-spillerens karriere på PGA Tours latinamerika-runde bød på fra det helt store til  svarte hull.

Sekvensen fra hull to 2 til 5, Halvorsens ellevte til fjortende for dagen, var strålende; fire birdier på rad. En birdie på åpningshullet, hull 10, lyste også opp på scorekortet.

Som ellers bød på tre bogeyer og én dobel fra hull 12 til 18 for runding fire over par for dagen. På banens første ni hull, 19-åringens siste, ble det i tillegg til de fire birdiene en dobbelbogey på hull 7.

Med +2 ligger Halvorsen på delt 103.-plass. Men løpet er langt fra kjørt. Det er bare tre slag opp til cutstreken, og unggutten fra Vestfold har absolutt det i seg som skal til for å reise kjerringa.

Corey Conners fra Kanada ledere med to slag på -9.