5 tips til sukksessrik golf-betting

Utsiktene til å kunne bette lovlig på sport kommer nærmere for hver dag. Det vanligste bekymringen blant golfentusiaster er i hvilken grad legalisering av betting kommer ti påvirke sporten.

Det er ingen tvil om at dette vil åpne for nye muligheter innen golfbetting. Golfspillere vil ha bedre tilgang til å sette i gang betting, med muligheten til å satse på de mest populære golfspillerne og turneringene. Med muligheten til å streame et golfspill fra forskjellige sportsbøker vil golfens rekkevidde utvides etterhvert som nye fans henger seg på på moroa. Hvis du er nybegynner, kan det være lurt å sjekke ut tipsene hos  Norske bettingselskaper.

Velg riktig nettsted

Med så mange online betting plattformer tilgjengelig i dag, er det første skrittet mot vellykket betting å sikre at du samarbeider med det beste som finnes. På denne måten får du glede av et bredt utvalg av spill, rimelige odds, spennende spill, eksemplarisk kundeservice, sikre betalingsalternativer og bekvemmelighet i så mange former. Å jobbe med en anerkjent, pålitelig plattform gir deg absolutt sjelefreden du trenger. Slik at du kan fokusere på andre viktige detaljer spill på golf.

Bruk tid på å vurdere oddsene

Selv om det virker ganske opplagt, er det veldig viktig at du vurderer oddsen. Sportsbetting er en ferdighet som bruker oddskunnskap, og skiller en god spiller fra en uerfaren. For eksempel, hvis du har kunnskap om at en bestemt spiller har dårligere odds sammenlignet med konkurransens favoritter, og de siste par turneringene gjort det bra, så kan du velge å ta et lite spill. Å vite at spillerens tilbøyelighet til å vinne fortløpende sannsynligvis ville være lavere, gir spilleren muligheten til å velge denne spilleren fremfor favorittene, gitt at utbetalingen i tilfelle en seier ville være høyere.

Golf-betting dreier seg om mer enn å bare plukke ut vinneren

Husk på at det er mange spillalternativer når det gjelder å satse i golf. Det er så mye mer med golfinnsatser enn bareå forsøke å spå turneringens sammenlagtvinner. Du kan velge å satse på de laveste sore blant tre spillere i fredagsrunden. Her vil en god strategi være å fokusere på enkeltresultater.Som å satsa på muligheten for at det blir omspill, albatross, hole in one og så videre. Du kan også velge en enkelt spiller, som du forutser vil overgå alle de andre på reualtattavlen.

Gjør skikkelig hjemmelekse

Golfspill innebærer ikke bare å velge de beste golferne. Du må undersøke spillerne ganske grundig og se nøye på hvordan prestasjonen deres har vært den siste uken eller par dagene. Du må sammenligne spillet fra turnering til turnering, og prøve å vurdere dem best mulig. Med den informasjonen er du bedre i stand til å velge de riktige spillerne i løpet av den kommende uken, og øke dine vinnersjanser. Det kan også være lurt å lese de siste golfnyhetene.

Vær varsom til enhver tid

Over 100 spillere i feltet hver uke, gjør det ikke til noen enkel jobb å velge spillere i golfbetting. Å velge de riktige resultatene er ikke som å gå en tur i parken. Med golf må du vite at ett enkelt slag kan endre stillingen totalt, og at utenforliggende faktorer, som været, kan ha negativ innvirkning på utfallet. Å være varsom betyr at du tar hensyn til alle disse faktorene. Unngå følelsesmessig betting. Vit hvor grensene dine går, og plasser bare innsatsen hvis du er forberedt på å kunne tape den.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Mest lest

 • Aktuelle turneringer

  PGA Tour: Zurich Classic med Viktor Hovland og Kristoffer Ventura (22.-25. april) 

  European Tour: Gran Canaria Lopesan Open (22.-25. april)

  Challenge Tour: Limpopo Championship med Eirik Tage Johansen, Kristian Krogh, Kristoffer Reitan og Espen Kofstad (22.-25. april)

  Nordic League: PGA Catalunya Resort Championship med syv nordmenn (18.- 20. april)

  LPGA: Hugel Air Premia LA Open (22.-24. april)

  Symetra Tour: Cooper Rock Championship med Celine Borge og Karoline Stormo (22.-24. april)

  Sunshine Ladies Tour: Support Ladies Challenge med Maiken Bing Paulsen;  Tina Mazarino, Marianne Skarpnord og Stina Resen  (21.-23. april)

  College: SSC Women’s Championship med Emilie Bjørge og Synne Lauritzen (12.-13. april)

  College: Hampden-Sydney Invitational med Casper Andersen (17.-18. april)

  College: Mercyhurst Spring Invitational med Fredrik Andersen (17.-18. april)

  College: The Doc Gimmler Team/Player Leaderboard med André Kleppe (17.-18. april)

  College: Indiana Invitational med Rikke Nordvik (17.-18. april)

  College: SEC Championship Match Play med Emilie Øverås (17.-18. april)

  College: ASUN Championship med Tom Rød Karlsen (18.-20. april)

  College: Sun Belt Conference Championship med Malene Austerlått, Caroline Berge og Julie Hovland (18.-20. april)

  College: Ohio Valley Conference Championship med Elisabeth Tønnesen (18.-20. april)

 • Golferen på YouTube

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×