Mest kjent som DN Golfen, SEB Corporate Golf Challenge, Sony CGC, Sony Ericsson CGC og til sist Silver CGC, med over 5.000 deltakere fra 1997 til 2011.

Årets internasjonale verdensfinale blir spilt i Cascais, Portugal 20-24. Juni.

Tom Aage Lie og Jørgen van Vuuren, som til sammen har nær 45 års erfaring på gjennomføring av golfturneringer nasjonalt og internasjonalt, har gått i kompaniskap og etablert Golf and Stars AS.

De har sine erfaringer fra World Corporate Golf Challenge som startet for 24 år siden, og World Golfers Championship som var etablert av den gamle idrettslegenden Sven Tumba.

World Corporate Golf Challenge var tidligere ment for bedriftsgolfere. World Golfers Championship var ment for amatørgolfere. Tom Aage og Jørgen slår nå sammen disse to målgruppene, og gjennomfører World Corporate Golf Challenge for alle golfspillere.

Spilleformatet er parspill, best ball. Beste score av de to i paret er tellende for rundens resultat. En veldig sosial turneringsform hvor alle som liker å spille golf med en venn eller venninne vil like denne spilleformen.

Det arrangeres kvalifiseringer i mai og juni på noen utvalgte klubber, se www.wcgc.no for å finne deltakere til årets norske finale på Evje 8. juni. Derfra kårer vi årets norske representanter til verdensfinalen i Cascais, som vil møte spillere fra 41 andre land.

Se også: World Corporate Golf Challenge