To birdier og to bogeyer stod det på det eneste norske scorekortet som ble signert etter siste runden av Florida's Natural Charity Classic.

Resultatet førte Caroline Westrup tre plasseringer oppover den endelige resultatlisten med +2 og delt 29.-plass.

Florida’s Natural Charity Classic ble vunnet av Olivia Jordan Higgins fra England på -10, ett slag foran Christine Song fra USA og Yu Liu fra Kina.

Symetra Tour fortsetter sesongen med  IOA Championship  i California om to uker.

Se også: Resultater fra Florida


Runde 2: Bare Westrup videre

Florida’s Natural Charity Classic ble en gedigen norsk nedtur. Fem jenter stilte til start, fire av dem skuffet stort da det var historisk mange norske kvinner i feltet.

Hatten av for Caroline Westrup! Som den eneste av de fem norske som ikke er med i Team Norway, tråkket hun til på andre runde i Florida med én under par, 71, etter fire birdier og tre bogeyer.

Det ga +2 og avansement til sikker grunn på delt 32.-plass, tre slag foran cutgrensen. Olivia Jordan Higgins fra England leder med to slag på -8 før siste runde.

Westrup eneste norske

Øvrige norske resultater: (cut +5)

+6 Tonje Daffinrud (75-75)

+9 Caroline Martens (78-75)

+11 Marita Engzelius (81-74)

+12 Marianne Skarpnord (76-80)

 


Runde 1:  Svak norsk innledning

Florida’s Natural Charity Classic ble en gedigen norsk nedtur. Fem jenter stilte til start, fire av dem skuffet stort da det var historisk mange norske kvinner i feltet.

Skuffelsene stod i kø for de norske da Florida’s Natural Charity Classic markerte sesongstart på Symetra Tour med historisk mange norske kvinner i feltet.

Tonje Daffinrud og Caroline Westrup hadde runder på  tre over par, 75, som er ni slag bak ledende Olivia Jordan Higgins fra England.

Marianne Skarpnord brukte ett slag mer, og ligger på delt 83.-plass etter sin 76-runde. Caroline Martens er på delt 106.-plass med +6 mens Marita Engzelius sist på 132.-plass med +9.

Sånn som det ser ut nå, vil ingen norske klare cutten, som settes etter lørdagens runde.