29. september 2023 11:13
Den nye flaggskip-linjen fra Callaway Golf er her, og vi kan si med en eneste gang at denne serien leverer varene. Den store nyhetene på Epic Flash linjen i 2019 var slagflaten som var utviklet av mange, mange datamaskiner. Disse maskinene regnet ut hvordan slagflaten skulle designes etter millioner av utregninger.

Callaway har videreutviklet disse datamaskinene som gir Mavrik-linjen enda raskere ballhastigheter i 2020.

Fra tidligere er vi kjent med at Callaway stort sett levert sine premium-drivere i to forskjellige varianter. En «folke-driver» og en driver med en mindre profil, som ofte blir brukt av golfere med lavere hnadicap.

Denne gangen laserer Callaway tre forskjellige varianter, der de har lagt til en spennende nyhet i Mavrik MAX.

Lyden var én ting vi la tydelig merke til i de nye Mavrik-modellene. Den har en ganske annerledes lyd enn tidligere modeller, og som skiller seg positivt ut fra flere andre modeller vi har testet i 2020.

Mavrik MAX snillest

Mavrik MAX anses for å være det «snilleste» av de tre hodene. Den leverer en større profil ved adressering, noe som gir veldig mange golfere ekstra trygghet.

MAX-modellen er vektet slik at den skal hjelpe det veldig mange golfere sliter med: Å rette opp slicen. Vektene er satt for maksimal tilgivelighet, og det sitter også en vekt inn mot køllens hæl. Den skal hjelpe til å «square opp» køllen i trefføyeblikket. Dette hodet er justerbart, og en kan velge mellom 4 grader samt også ulike lie-innstillinger. Hvis du er på jakt etter en driver som tilbyr maksimal tilgivelighet, så kan dette være driveren for deg.  

Modellene som passer flest spillere

Driveren med det «vanlige» Mavrik-hodet er den som er laget for å passe de aller fleste golfere. Her får vi et 460 cc hode med en ny aerodynamisk shape.

Denne modellen er raskere enn Epic Flash-modellen, og med den nye slagflaten så gir det økt tilgivelighet og ballhastighet over hele slagflaten. Denne leveres også med et justerbart hode, som gjør at du kan stille inn loft og lie-vinkel for en optimal opplevelse.

Sub Zero mest kompakt

Sub Zero er driver-modellen som ser mest kompakt ut ved adressering med sine 450 cc. Vekten er lengre frem mot slagflaten for å gi en lavere ballbane samt lavere spinntall. Ofte er denne modellen brukt av spillere med høyere svinghastighet, eller spillere som liker et mindre hodet som enklere kan manøvrere ballen. Som standard sitter det også et tyngre skaft enn de andre to modellene.

Vi anbefaler alle å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med det perfekte driveroppsettet, for flere fairway treff i 2020.

Callaway Mavrik driverene lkoster kr 4999 hos Golfshopen.no. Trykk på logoen for mer informasjon og bestilling.


Sponset innhold
Dette sponsede innlegget inneholder et produkt som er relevant for våre lesere, samtidig som våre redaksjonelle retningslinjer for å være objektive og pedagogiske ivaretas.

Kommentarer