Foto: Instagram

Kristoffer Ventura klarte ikke å følge opp den gode plasseringen fra forrige Web.com-turnering han spilte. Men det er likevel oppløftende at 24-åringen fra Dilling i Rygge klarte cutten for andre gang på rad.

At han med 66.-plass havnet et stykke ned på resultatlisten i Wichita Open var kanskje ikke helt det han håpet på etter tredjeplassen i BMW Charity Pro-Am for to uker siden.

Men det å få være med i alle fire rundene har i seg selv stor verdi utover premiepengene på 13.000 kroner (1544 dollar) for den delte 66.-plassen.

Ukens turnering måtte for øvrig avsluttes mandag da omspillet søndag mellom fem spillere, blant dem svenske Henrik Norlander, måtte avbrytes på grunn av mørket. Svensken trakk det lengste strået med par på tredje omspillshull

Med to missede cutter og én delt tredjeplass og som tellende resultater så langt på Web.com Tour har Ventura spilt inn 323.000 kroner (37 944 dollar). I tillegg kommer utbetalingen fra helgens turnering når vinneren er kåret.

Kristoffer ligger foreløpig på 107.-plass på pengelisten, der det gjelder å være Topp 25 ved sesongslutt for å rykke opp til PGA Tour.

Se også: Leaderboard fra Wichita