Utvider med turneringer i Slovakia og Kina

Challengetourens 2014-program består av 25 turneringer. Blant dem gjensyn med Tyrkia og nye bekjentskap i Slovakia og Kina. Norwegian Challenge spilles på Miklagard 7. — 10. august.

utvider-med-turneringer-i-slovakia-og-kina-


TILBAKE TIL MIKLAGARD: Seks år etter forrige challengeturnering er touren tilbake på Miklagard med Norwegian Challenge 7. til 10. august.

2013 sesongen markerte 25-årsjubileum for den europeiske utfordrertouren, som ble avsluttet med en storslått feiring med Dubai Festival City Challenge Tour Grand Final på Al Badia Golf Club.

Samme bane blir finalearrangør også i år 6. til 9. november, og forhåpentligvis med norske spillere i noen av hovedrollene.

Etter å ha vært arrangert på Byneset i 2012 og på Losby i fjor, flytter Norwegian Challenge i år til Miklagard, som sist hadde challengeturnering i 2008.

25 turneringer i 20 land

2014-programmet viser tydelig at challengetouren er på vei inn i en ny epoke, der den tiltrekker seg de beste talentene ikke fra bare Europa, men også fra USA og flere asiatiske land.

Det vises også på at det skal spilles 25 turneringer i 20 forskjellige land, mer enn en fjerdedel av dem utenfor Europa.

Som tidligere gjelder det å bli topp-15 på sluttrankingen for å få en god europatourkaetgori påfølgende sesong.

Mye kommer til å avgjøres de fire siste ukene, som begynner med den nye turneringen Shankai China Classic 16. til 19.oktober.

Uken etter følger enda en kinesisk turnering med Foshan Open, før det hele avsluttes med National Bank of Oman Classic og til slutt The Dubai Festival City Challenge Tour Grand Final hosted by Al Badia Golf Club.

Sesongen starter 6. til 9. mars med Barclays Kenya Open i Nairobi, en turnering med aner tilbake til 1967. Første turnering på europeisk jord blir Challenge de Catalunya 24. til 27. april.

Norwegian Challenge spilles altså 7- til 10. august, som vanlig etterfulgt av Finnish Challenge uken deretter. Dette blir de eneste challengeturneringene i Norden i år; Danmark og Sverige skal som kjent arrangere turneringer på den europeiske hovedtouren.

Se også: Challenge Tour terminliste 2014

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.