En runde på tre under par, 69, søndag i Manulife LPGA Classic sikret Suzann Pettersen hennes 22. profesjonelle seier, og den 15. på LPGA. SE VIDEO.
tutta-tilbake-i-vinnersirkelen--15--lpga-seier

ETT SLAG FORAN: -22 sikret Suzann Pettersen karrierens 22. profesjonelle seier, den 15. på LPGA, ett slag foran Brittany Lang i Manulife LPGA Classic i Canada.

I vidoen under forteller Suzann Pettersen at birdier på hullene 8 og 9, innspillet til hull 10 pluss eagle på hull 12 var vendepunktene som sikret seieren med -22, ett slag foran Brittany Lang.

Se også: Resultater fra Ontario


Runde 3:
Tutta ett slag foran før siste runde

Heller ikke lørdag kom det en eneste bogey på scorerkortet til Suzann Pettersen i Manulife LPGA Classic i Canada. Derimot tok hun med seg fire birdier og en eagle til ett slags ledelse og ny LPGA-rekord på -19

Se høydepunkter fra tredje runde i videoen under.

Se også: Livescoring fra Ontario


Runde 2:
Tutta leder etter 65-runde

Med en andrerunde på sju under par gikk Suzann Pettersen til delt ledelse i Manulife LPGA Classic i Canada. «Jeg la opp til å spille aggressivt», forteller hun.

Suzann Pettersens førsterunde på seks under par, 66, torsdag inneholdt seks birdier og resten par. Også fredagen endte bogeyefri, med sju birdier på kortet hun signerte.

Hun spilte solid hele fredagen, bommet bare på tre fairwayer og traff alle greener med innspillene.

— Når man treffer fairwayene, får man mange gode sjanser med jernene, så jeg la opp til å spille aggressivt, forklarte Pettersen etterpå.

— Par-5-hullene er veldig scorebare, så det gjelder bare å ta vare på mulighetene her. Presser du inn en birdie eller to til på de andre hullene, er du i god posisjon.

— Og jeg følte at jeg gjorde det i dag. Slo ballen ganske bra. Traff 18 greener, tror jeg, 17 i går, så jeg humper greit avgårde, mener 34-åringen.

Tutta deler ledelsen halvveis med Mariajo Uribe fra Colombia, og duoen har en ledelse på ett slag Cristi Kerr.

Hele sju spillere følger på -11, og 22 spillere er innen fem slag fra teten. Cutten endte på -4.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.