Suzann Pettersen falt 20 plasseringer på siste runde av Pure Silk-Bahamas LPGA Classic etter en avslutning på to over par. Marita Engzelius endte bak utbetalingsstreken.
tutta-ned-p-aring--32--plass

SVAK AVSLUTNING: Suzann Pettersen avsluttet Pure-Silk Bahamas LPGA Classic-turneringen med to over par på Ocean Club. Det ga delt 32.-plass.

tutta-ned-p-aring--32--plass

tutta-ned-p-aring--32--plass

tutta-ned-p-aring--32--plass


Med to bogeyer og resten par på de tolv spillbare hull på Ocean Club ble avslutningen av Pure Silk-Bahamas LPGA Classic skuffende for Suzann Pettersen.

Hun endte tilslutt på delt 32.-plass med -3, åtte slag bak vinneren Ilhee Lee fra Sør-Korea.

Marita Engzelius avsluttet med fire over par, som ga +11 og delt 139.-plass. Grensen for å få betalt for strevet gikk ved par.

Se også: Resultater fra Bahamas


Runde 2:
Tutta fire etter teten

Suzann Pettersen er delt tolvtekvinne i den forkortede Bahamas-turneringen når det er tolv hull igjen å spille. Marita Engzelius sliter i bunnen av feltet.

Med bare tolv spillbare hull på Ocean Club blir Pure Silk-Bahamas LPGA Classic en merkverdig affære som avgjøres etter tre runder á tolv hull.

Etter 24 spilte hull er Suzann Pettersen delt nummer tolv etter en andrerunde med to birdier én bogey.

Pettersen er fem under totalt, fire slag bak ledende Paola Morena fra Colombia.

Marita Engzelius er nest sist på delt 136.-plass etter en runde på seks over par, som inneholdt to birdier, tre bogyer og en hver av dobbel- og trippelbogey.


Runde 1:
Tutta i topp-10 etter første runde

Den sterkt utsatte og sterkt forkortede Pure-Silk Bahamas LPGA Classic-turneringen kom endelig i gang. Men ikke uten ytterligere forsinkelser fredag.

Bare tolv av hullene på Ocean Club på Bahamas er spillbare, og komiteen har redusert turneringen til tre runder á tolv hull med en par på 45.

Suzann Pettersen gjennomførte sine tolv hull bogeyfri, og med fire birdier på kortet. Med fire under par, 41, deler hun åttendeplassen.

— Det hele føles merkelig, oppsummerer Oslo-spilleren dagen på sin blogg http://suzanngolf.com/.

Klubbvenninne Marita Engzelius måtte opp i én over par, 46, etter to birdier og tre bogeyer, som gir delt 97.-plass.

— I morgen er planen å våkne opp med en het putter. Jeg trenger deg! sier Engzelius på sin Facebook-profil. https://www.facebook.com/maritagolf?fref=ts

Lyn og torden ga en tretimers pause midt på dagen torsdag, og åtte spillere ble derfor ikke ferdig med sin runde.

Lørdagens andrerunde gjennomføres med de samme gruppene i samme rekkefølge som fredag. Pettersen starter klokken 20.10 norsk tid, Engzelius to timer senere.


Torsdag:
Ukas LPGA-bane redusert til 12 hull

Værkaos utenfor kysten av USA gjør at den utsatte førsterunden av Pure-Silk Bahamas LPGA Classic reduseres til 12 hull når den spilles fredag.

Høyst sannsynlig blir det 12-hullsrunder også lørdag og søndag, skriver LPGA i en pressemelding.

Med to norske jenter i feltet, attpå til fra samme klubb, hadde vi håpet på fest denne helgen.

Nå blir nok Bahamas-turneringen mer av en kamp mot været for Marita Engzelius og Suzann Pettersen.

Ocean Club-banen vil bli spilt i følgende rekkefølge: Hull 10-6-7-4-5-11-12-13-14-2-3-8.

Med én 12-hullsrunde hver dag i tre dager oppfylles LPGA-kravet om minimum 36 hull for at turneringen skal være tellende.


Før turneringen:
To norske med på Bahamas

En spillesugen Suzann Pettersen får følge av Marita Engzelius i LPGA-turneringen Pure Silk-Bahamas Classic, skriver NGF i en pressemelding.

Suzann Pettersen er tilbake på LPGA Tour etter å ha brukt de siste 14 dagene på trening og svipptur til Norge for å annonsere Suzann Pro Challenge.

Etter fire topp-tre-plasseringer på rad er det en offensiv Tutta som er på plass på Bahamas.

— Jeg er spillesugen, og det er et godt tegn. Formen er stigende, så det blir bra å komme i gang igjen etter et par uker av, sier Pettersen.

Marita med igjen

Også klubbvenninne og førsteårsproff Marita Engzelius har fått plass i startfeltet.

Dermed er det klart for en liten historisk begivenhet når to norske fra samme klubb stiller til start i en LPGA-turnering.

En ny opplevelse blir det uansett for begge. Pure Silk-Bahamas Classic arrangeres for første gang, og Pettersen tror værforholdene blir viktige.

— Jeg spilte banen i dag. Den er i bra stand, men man kan regne med mye vind, avslutter Pettersen.

Suzann Pettersen slår ut fra hull 10 kl 14.20 norsk tid torsdag, mens Marita Engzelius slår ut fra hull 1 kl 15.26, også det norsk tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.