Suzann Pettersen satte inn turboen, og avsluttet Ana Championship med en knallsterk fem under par 67-runde. «Totalt sett var denne uken et skritt i riktig retning», sier hun.
tutta----151--uken-et-skritt-i-riktig-retning-

KNALLSTERK PÅ SLUTTEN: Suzann Pettersen ga alsri opp, og kom sterkt tilbake med ni under par på de tre site rundene etter en åpning på gire over i Ana Championship på Mission Hills i Rancho Mirage i Palm Springs, California.

Suzann Pettersen avsluttet årets første majorturnering på best tenkelige måte med eagle på hull 18 i Ana Championship (tidligere Kraft Nabisco).

Det ga henne fem under par for dagen og turneringen, og førte henne fra delt 29.- til delt åttendeplass på den endelige resultatlisten.

Dermed ble det en anstendig avslutning på en uke som begynte med katastrofale fire over par, 76, og innkjøp av ny putter. Deretter ble det ni under par på de tre gjenstående rundene med 68-72-67.

Satte bitene bedre sammen

— Jeg satte bitene bedre sammen i dag, og hadde en mye bedre oppvarming. Totalt sett var denne uken et skritt i riktig retning, sier Pettersen til Norsk Golf i California.

— Det er et veldig godt tegn at jeg ender ikke alt for mange slag unna toppen etter det jeg følte var to dårlige, en grei og en god runde.

Med -5 endte Pettersen fire slag bak Brittany Lincicome og Stacy Lewis. Førstnevnte tok pokalen på det tredje omspillshullet, hennes andre majortriumf på Mission Hills-banen i Palm Springs i den californiske ørkenen, et par timer øst for Los Angeles.

Se også: Resultater fra Mission Hills

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.