Norske collegespillere fortsetter å markere seg med gode plasseringer! Ved innledningen til denne uken ble det tre norske triumfer: Én individuelt og to for sine college-lag. I tillegg ble det en hel rekke pallplasseringer for de norske college-utøverne.

Tre norske seiere i løpet av to dager er ikke hverdagskost selv for norske collegespillere. Men norsk golfs fremtid fortsetter å levere varene. Se bare her hvilke resultater de oppnådde!

Karoline Stormo spilte Evans Derby ExperienceSaugahatchee Country Club i Alabama. Etter runder på 74, 69 og 70 slag vant Arendal-spilleren med ett slag på -3.

I lagkampen gikk det ikke like fint for Kent State-universitetet. Med nest beste spiller på delt 27.-plass ble det ikke høyere plassering enn sjetteplass, 15 slag bak vinnerne fra Florida State.

To norske seiere til

Begge de to andre norske collegeseierne kom for lag. Michelle Forsland var på vinnerlaget til Oklahoma State i Anuenue Spring Break Classic, som var suverene, hele 26 slag foran Arkansas State .

Også individuelt endte Oppegård-spilleren på pallen med delt tredjeplass med 73-76-73 og +6. Som var seks slag bak vinneren, Kaylee Shimizu fra Utah Valley-universitetet.

I Furman Intercollegiate ble det også norsk seier i lagkampen ved Daniel Øverås på vinnerlaget til universitetet fra Coastal Carolina, fire slag foran Davidsson College. Individuelt ble det delt 46-plass til ålesunderen med +8 etter 71-73-77.

Julie Hovland ble nummer to i BAMA Beach Bash både individuelt og i lagkampen for University of South Alabama. Den individuelle scoren ble +1 etter 76-74-67, mens laget endte bare ett slag bak Bethune-Cookman-universitetet.

Lagvenninne Caroline Berge var med på pallen med South Alabama-laget, på delt ellevteplass individuelt med +13 etter 77-76-76.

I Hawkeye El Tigre Invitational i Mexico ble det suveren lagseier til Sandra Nordaas og University of Arizona, hele 36 slag foran Fresno State med Kristin Simonsen på laget.

Individuelt tok Kristin Simonsen delt 19.-plass med +8 etter og 78-74-72 mens det endte med delt 23.-plass til Sandra Nordaas med +9 etter 77-74-74.

Maiken Bing Paulsen og Julie Hillestad var i sving for Presbyterian College i French Broad Collegiate Invitational, som ble spilt i Arden i Nord-Carolina. Det endte med tredjeplass til Maiken og delt sjetteplass til Julie individuelt, og med femteplass til laget.

I MountainView Collegiate kom Henriette Syr på delt 73.-plass med +18 etter 82-76-76. I lagkampen kom hennes universitet, South Mississippi, på 13.-plass. Iowa State vant.