Blant de seks nordmennene som fikk spille alle tre rundene på Himmerlands Garia Course endte tre i topp-25, og får fulle spillerettigheter på Nordic League 2018.

Hvilken avslutning Gøran Sømme Haglund fra Sandnes GK fikk i Nordic League Q-School! Åtte birdier og resten par sikret en knallsterk 60-runde på par-68-banen.

Og med det et avansement på hele 24 plasseringer til delt sjuendeplass med -7, åtte slag bak vinneren Jonas Hansson fra Sverige.

Nordic League Q-School

Kevin A. Wright fra Miklagard GK ble delt tolvtemann med -5 etter to under par, 66. siste dag. Også Sander Stavnar fra Vestfold GK sikret topp-25 og tourkortet med -2 og delt 23.-plass etter fire under par, 64, lørdag.

De tre øvrige nordmennene i finalefeltet er alle amatører. De fikk kategori 9, som vil gi plass i en del turneringer på Nordic League 2018.

Carl Didrik Fosaas fra Vestfold GK ble delt 28 med -1. Ruben Pettersen fra Stavanger GK delt 36 med +1 og Sebastian Syr fra Losby GK delt 40 med +2.

Se også: Leaderboard fra Himmerland

Runde 2: Seks nordmenn kjemper om tourkortet

Blant de ni nordmennene i feltet i Himmerland får seks spille alle tre rundene, og være med å kjempe om fulle spillerettigheter på Nordic League 2018.

Kevin A. Wright fra Miklagard GK avanserte til delt 13.-plass i Nordic League Q-School etter en solid fire under par 68-runde på Himmerlands Garia Course.

Med -3 totalt ligger han ett slag fra topp-10, fire slag fra pallen og sju slag bak ledende Jakob Hansson fra Sverige før siste runde.

Også Carl Didrik Fosaas og Gøran Sømme Haglund får spille finalerunden med par på delt 27.-plass. Sander Stavnar, Sebastian Syr og Ruben Pettersen på delt 37.-plass med +2 er innenfor topp-50 som får spille alle tre rundene.

Runde 1: Winter og Syr åpnet best i Nordic League Q-School

Topp-25 etter tre kvalikdager i Himmerland får fulle spillerettigheter på Nordic League 2018. Blant de ni nordmennene i feltet er to innenfor etter første runde.

Jørgen Winther fra Moss og Rygge GK og Sebastian Syr fra Losby GK åpnet med runder på par på Himmerlands Garia Course, tidligere kjent som Old Course. Det gir den norske duoen delt 18.-plass før runde nummer to.

Kevin A. Wright, Miklagard GK, har +1 på delt 27.-plass. Mens Ruben Pettersen, Stavanger GK og de to Vestfold-spillerne Sander Stavnar og Carl Didrik Fosaas har +2 på delt 32.-plass.

Også Gøran Haglund, Sandnes GK, er innenfor topp-50, som vil gi en lavere Nordic League-kategori, med  +3 på delt 44.-plass.