Banen på Liermoen ved Kongsvinger har aldri vært i bedre stand, hevder Kongsvingers GK i en pressemelding.
topp-forhold-hos-kongsvingers-gk

REKORDFORHOLD: Golfbanen på Liermoen utenfor Kongsvinger er i fantastisk stand i følge en pressemelding fra Kongsvingers GK. Her hull 17.

topp-forhold-hos-kongsvingers-gk

FLOTT KLUBBHUS: Kongsvingers GK har et imponerende klubbhus. I forgrunnen 18. green.

Banen på Liermoen ved Kongsvinger, designet av Peter Nordwall, har siden åpningen i 2005 fått mye nasjonal og internasjonal oppmerksomhet, skriver klubben i pressemeldingen.

Rosen går både på arkitektur og beliggenhet, og svenske Nordwall viser at hans ry for å la hvert hull stå fram som et eget rom i naturen er høyst velfortjent.

Greenekeeper Johnny Svensson med mannskap har gjennom de siste to årene løftet kvaliteten på banen til nye høyder, skriver klubben videre, og legger til at fairwayer og greener fremstår slik golfbanen fortjener.

Greenkeepere har fått økt ressursene til vedlikehold samt nye maskiner, noe som har gitt gode resultater.

— Ny greenklipper med tilhørende thatch away-system for å kunne vertikalskjære på ulike dybder, sammen med ny dresser og gumminett for optimal dressing, gjør at spesielt kvaliteten på greenene er enklere å vedlikeholde på et høyere nivå, uttaler Svensson i pressemeldingen.

Kongsvingers GK opplever en gledelig økning i antall gjestespillere, og skal i løpet av sesongen være vertskap for en rekke turneringer. Blant dem Midamatør, Norgescup, og turneringer for Norsk seniorgolf.

Se også: Kongsvingers Golfklubb hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.