Tiger Woods tilbake på PGA Tour om fire uker

TILBAKE PÅ PGA TOUR OM EN MÅNED: Tiger Woods gjør comeback på touren i Hero World Challenge. Foto: Pixabay

Den tidligere verdensenere gjør sitt comeback i sin egen invitasjonsturnering Hero World Challenge på Bahamas i månedsskiftet november-desember. SE VIDEO

Tiger Woods forteller at han vil gjøre comeback på PGA Tour i den 18 mann store turneringen på Bahamas 30. november til 3. desember.

Etter ni måneders rekreasjon fra sin siste ryggoperasjon forteller Woods nyheten på Twitter om at han og Daniel Berger vil fylle ut feltet.

— Jeg vil takke komiteen på 1 for for å ta ut meg selv og Daniel Berger for å spille i årets Hero World Challenge, uttaler Woods spøkefullt på sin Twitter-konto.

19 starter på PGA Tour siden 2013

Selv med fem seiere på PGA Tour i 2013 har Woods bare spilt 19 turneringer siden da, forteller tourens nettsted.

Siste turnering var Farmers Insurance Open i januar 2017, der han misset cutten etter 76-72. I april gjennomgikk han sin fjerde ryggoperasjon på tre år.

— Jeg gleder meg til å komme tilbake til konkurransegolf i Hero World Challenge … Jeg vil takke Pawan Munjal og Hero MotoCorp for deres fortsatte støtte til denne turneringen og min (veldedige) organisasjon. Jeg vil også takke fansen for deres fulle støtte under i skadeperioden, sier Woods. 

på PGA Tour

 

Avslørte comeback-planer under Presidents Cup

Woods, som fyller 42 i desember, var assistent til USAs lagkaptein Steve Stricker i Presidents Cup i høst. Her ble den 14 ganger majorvinneren spurt om hvorfor det var viktig for ham å komme tilbake til turneringsgolf.

— Jeg synes det er morsomt(å spille turnering). Du vet, jeg har spilt golfturneringer siden jeg var fire år gammel. Fra pitch, putt og drive til å delta i majorturneringer, har det alltid vært morsomt for meg. 

Woods har regelmessig oppdatert om sin langsomme fremgang. Han har deltatt i putte-konkurranser med blant andre Rickie Fowler og Justin Thomas, og har fortalt at han sover bedre og  ikke lenger har strålesmerter ned i bena.

I forrige uke la han ut en slow-motion-video av seg selv under utførelsen av sitt stinger-slag,  et av hans gamle varemerker.

— Etter åtte operasjoner vet jeg ikke hva 100 prosent betyr. Men jeg prøver å komme så nært som mulig det nummeret, ja. Men som sagt så tar vi bare ett steg om gangen. Det er en prosess, og jeg har ingen hast, sa Woods under Presidents Cup.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.