Tid for deg selv… og golf!

Hiv golfbaggen i Golfen og kom deg på golfbanen! Sommeren er enda ung, og det er nå det er den beste tiden for å gjøre de tingene man elsker mest.

 Vi ser mer til familie og venner om sommeren og hygger oss med gode stunder sammen. Men sommeren er også tiden for å bruke litt tid på seg selv, eller med gutta/jentegjengen, og kanskje lar vi oss friste til å sno oss unna den barnedåpen du ikke gledet deg til uansett, for å søke tilbake til det kjære, velpleide gresset og den rolige atmosfæren uten barneskrik og «Ja, lenge siden, ja ja…». Vi unnskylder oss med at vi i det minste ikke gjør det så ofte, men én gang er vel lov?

Tee-den flyr om sommeren på varme dager, og det gir oss all grunn til å green-e. Men så lenge været holder, feller vi ingen tårer og fortsetter å nyte livet på gresset og følelsen av lærhåndtaket mellom hendene, i hvert fall til solen går ned og myggen kommer frem, for de nyter vi ikke fullt så mye. Når partiet er ferdigspilt og kveldssolen for lengst er ankommet, er veien kort til det nittende hullet.

Om man enda er tørst etter mer golf på kveldstiden, blir det gjerne å skru på TV-en og finne frem sportskanalene, eller å dra frem mobilen for å finne en strømmetjeneste på nettet. Hvis du er typen som har god peiling på profesjonell golf, og ikke har noe imot å prøve lykken en gang i blant, kan betting på golf gjøre kvelden litt mer spennende.

Når du skal finne den rette bettingsiden som tilbyr deg det du ønsker av sport og funksjonalitet, er det lurt å benytte deg av en sammenligningsside som oddsbonuser.nu. Ved hjelp av listene og rådene deres, finner man mye lettere frem til en aktør man blir fornøyd med. Slik blir du best rustet til å få mest mulig ut av spillopplevelsen din når du følger favorittsporten.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×