Suveren sisterunde, Krogh videre i europatour-kvalik

BUNNSOLID! Kristian Krogh avanserte til fjerdeplass kvalik-turneringen i England. Foto: NGF/Ward

Kristian Krogh tok vare på muligheten til å gå videre fra Q-Schools førstesteg i England. Han leverte en knallsolid og bogeyfri sisterunde, som endte i fjerdeplass i turneringen.

Med seks birdier og tolv par fjernet Kristian Krogh all tvil i sin europatour-kvalik. Seks under for dagen ga fem under for turneringen, og plass i andresteget med tre slags margin.

– Det var en stabil og bra dag! Jeg gjorde ingen feil og hadde gode birdiemuligheter på hvert hull. Jeg visste før runden at jeg måtte spille bra, men jeg følte ikke noe særlig press, fortalte Krogh til Norsk Golf etter runden.

22-åringen fra Hokksund har slitt med ryggen en tid, og avslører at han var spent på om ryggen ville holde. Nå venter derfor en ukes hvile før han starter treningen mot andresteget av Q-School, som spilles i Spania 3. til 6. november.

europatour-kvalik

Kristiansen ute av europatour-kvalik

Anders Kristiansen hadde en tøffere oppgave siste dag. Han måtte ta igjen mange slag på feltet for å avansere til Spania.

Borregaard-spilleren klarte imidlertid bare å hente inn ett slag fredag. Men er nok litt fornøyd med at han avsluttet med sin beste runde for turneringen med én under par, 71. Det endte med +5 og delt 49.-plass, sju slag bak grensen for avansement.

Se også: Resultater fra England


Runde 3: Vaker rundt avansement

Kristian Krogh har gode muligheter til å gå videre fra Q-Schools førstesteg i England. Men det krever en solid avslutningsrunde fredag.

Det blir stor spenning siste siste dag av ukens europatour-kvalik på Friford Heat Red-banen utenfor for London.

Med +1 etter en skuffende to over par 74-runde er Kristian Krogh akkurat på feil side av streken for å gå til andresteget i november. Drammen-spilleren ligger på delt 31.-plass, topp-20 går videre.

For Anders Kristiansen kreves det en superdag i siste runde skal det bli avansement. Med +6 etter 74-73-75 ligger Borregaard-spilleren seks slag bak topp-10.

 


Runde 2: Status quo for nordmennene i europatour-kvalik

Kristian Krogh hadde en runde på én under par, med fire par og tre birdier i andre runde av Seksjon D i Q-Schools førstesteg i England. Det gir delt 19.-plass, og innenfor kvalgrensen halvveis.

Anders Kristiansen hadde én over par, 73 for +3 totalt. Det gir delt 49.-plass, foreløpig fire slag over kvalgrensen for å gå videre til Spania i november.

Det er ni engelskmenn blant de ti beste, med Peter Tarver-Jones i teten med -7.

 


 

Runde 1: Henger brukbart med

Både Kristian Krogh og Anders Kristiansen må imidlertid bli bittelitt skarpere de tre siste rundene av Seksjon D i Q-Schools førstesteg i England om de skal gå videre til Spania i november.

Krogh åpnet best med par i europatour-kvalik på Friford Heat Red-banen Abingdon 100 kilometer nordvest for London. Med det ligger han ett slag over avansement på delt 25.-plass,  fem slag bak teten.

Drammenspilleren hadde to hver av birdie og bogey, mens kollega Anders Kristiansen fra Borregaard GK brukte to slag mer på delt 49.-plass etter fire bogeyer, delvis utlignet av to birdier.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.