Det ble ikke den avslutningen av Bayview Place Island Savings Open i Vanvoucer 19-åringen fra Larvik hadde håpet på.

Før siste runde lå Andreas Halvorsen på delt 20.-plass med -4. Fire bogeyer, én trippel og en eneste birdie førte ham dessverre 32 plasseringer nedover den endelige resultatlisten med +1.

Amdel Cornelson fra Canada vant med fem slag på -20.

Se også: Resultater fra Canada

Runde 3: Strålende tredjerunde

Med en runde igjen ligger Andreas Halvorsen på delt 20.-plass. Han starter sin finalerunde klokken 19.42 norsk tid søndag.

Amdel Cornelson har tre slags ledelse på -15.

Runde 2: Klarte cutten

Med -1 totalt kom Larvik-spilleren seg videre til helgespillet i Bayview Place Island Savings Open på PGAs canadiske tour akkurat på cutgrensen.

Andreas Halvorsen hadde to birdier og tre bogeyer, og ligger på delt 46,-plass. Teten går ved -9.

Runde 1: Åpnet med 68-runde

Etter en svak første halvdel av runden flesket Larvik-spilleren til med tidenes avslutning av første runde i Bayview Place Island Savings Open på PGAs canadiske tour.

Andreas Halvorsen startet dagen på hull 10 i sin andre turnering på Mackenzie Tour. Han rundet tre over etter bogeyer på hullene 12, 14 og 17. Etter runding ble det birdie på hull 1, hans tiende.

Deretter gikk det i par fram til det gjenstod to hull, som ble en avslutning vi ikke kan huske å ha sett maken til: Eagle på hull 17, et par-5-hull, og eagle på hull 18, et par-4-hull!

Dermed gikk han fra to over par til to under par på to hull, og ligger på delt 26.-plass, fire slag bak ledende Adam Cornelson på -6.