Kristoffer Ventura avsluttet Bermuda Championship med fire under par, 67. Det ble hans beste runde for turneringen. Dermed endte han på delt 41.-plass med -7, som ga 97.000 kroner.

Etter en uke som inneholdt åtte slag i hullet på et par 4-hull torsdag og syv slag på et par-4-hull i tredje runde i PGA-turneringen ble det en overbevisende avslutning for 24-åringen fra Rygge.

Med totalen syv under par avanserte Kristoffer Ventura til delt 41.-plass i turneringen og til 129.-plass på FedEx Cup-rankingen.

i PGA-turneringen

Totalt har Ventura klart cutten i tre av fem PGA-turninger i 2020-sesongen, og har spilt inn nesten 915.000 kroner (100,415 dollar).

Amerikaneren Brendon Todd avsluttet med ni under par, 62, og vant på -24. Landsmannen Harry Higgs fulgte på -20 mens tredjeplassen gikk til fire spillere på –18.

Se også: Resultater fra Bermuda

Golfukens største begivenhet, World Golf Championships-turneringen WGC-HSBC Champions  i Kina, ble vunnet av Rory McIlroy med birdie på første omspillshull mot Xander Schauffele. Med -19 var nordiren og amerikaneren to slag foran sørafrikaneren Louis Oosthuizen.