Spill på golf med gode odds

Golf har lenge vært i den sportslige verdenen, og det kan sies med god samvittighet. Man skal tilbake helt til det 15. århundre for å se det første slaget av golf på en golfbane. Mange nordmenn i dag er intense golf entusiaster, både fysisk, men også på nett.

De siste årene har spill på golf med gode odds på nett tatt seg betraktelig opp. Flere som følger med på golf har begynt å se hvor god underholdning odds kan gi. Golf og odds har nærmest blitt synonyme om hverandre. Derfor spiller mange på golf med gode odds.

Bettingselskaper er de største tilbyderne av gode odds på golf, og der finner man mange andre spill som gir god underholdning. Mange nordmenn bryner seg på spilleautomater for å få litt spenning i hverdagen. Det er tross alt en av flere spill nordmenn har fått interesse for. 

Odds på utøvere og turneringer

år det kommer til odds på golf, så kan man velge å spille på odds for enkelte utøvere eller en hel turnering. Eksempelvis er hvis man velger å spille på at Tiger Woods får en hole-in-One, eller at han slår maks 3 slag. Et annet eksempel er at man spiller på PGA-turneringen.

Man kan spille på vinneren av hele turneringen, noe som vil gi en høyere odds og en potensiell større gevinst. Som regel vil en se de samme utøverne på flere av turneringene. Dette bidrar til at nivået blir betraktelig høyere på turneringene.  

Analysering av turneringer og spill er vel så viktig. Det er definitivt en fordel å gjøre analyse av forskjellige oddsspill på forhånd. Dersom man ikke har tilgang til visuelle bilder for å utføre en analyse, så kan man ta lydopptak på iPhone og utføre en analyse av kommentarer.

Det er definitivt mange kommentatorer man kan høre, det er ikke nødvendigvis slik at man alltid behøver å se på turneringen for å kunne utføre en analyse. Derfor er det en god og måte til å kunne forberede seg for spill på odds, så vel som at man finner statistikk på nett.

Sammenligne odds hos bettingselskapene

Uten bettingselskaper ville det vært tyngre å kunne plassere en kupong for odds på golf. Bettingselskapene forenkler hele prosessen ved å gjøre plattformen og nettsiden tilgjengelig for de fleste enheter, som datamaskiner og mobiltelefoner.

Det kan være bra å sammenligne oddsen på de forskjellige bettingselskapene, se hvor man får det beste markedet for ulike spill og valuta for innsatsen man går inn med. Populariteten til golf vokser i stor fart, så de fleste bettingselskapene vil kunne by på god odds.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour:  Travelers Championship   (23. -26. juni)

  Korn Ferry Tour:  Live and Work in Maine Open  med Kristoffer Ventura (23. -26. juni)

  PGA Tour LatinoAmerica:  Bupa Tour Championship  med Andreas Halvorsen (23. -26. juni)

   DP World Tour: BMW International Open med Espen Kofstad  (23. -26. juni)

  Challenge Tour:  Blot Open de Bretagne  med Elias Bertheussen og Jarand Arnøy (23. -26. juni)

  Euro Pro Tour:  The Bendac Championship  med ;ikkel Antonsen (22. -24. juni)

  Ladies European Tour: : Czech Ladies Open  med Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar og Michelle Forslan ((24. -26. juni)

  LET Acess Seris: Golfvlandern Letas Trophy med Tina Mazaarino, Dorthea Forbrigd Julie Boysen Hillestad,   , Stina Resen og Celine Karlung  (23. -25. juni)

  Nordic League: UNICEF Championship  med tre nordmenn ( 22. -24. juni)

  LPGA:KPMG Women’s PGAChampionship   (23. -26 juni)

  Epson Tour: Iskabd Resort ChampionshipLPGA  med Celine Borge (24. -26 juni)

  Amatør: Jr NM Match Oppegård  19. -21. juni)

  Amatør: European Amateur Championship  med Bård Bjørnevik Skogen, Carl Didrik Meen Fosaas, Rune Bøkeid, Michael Alexander Mjaaseth og Mats Ege 22. -25. juni)

  Amatør: The Women’s Amateur Championship  med Vilde Marie Nystrøm, Anna Cathrine Krekling, Celine Brovold Sanne, Silje Torvund Ohma og Emilie Øverås 20. -25. juni)

  Junior: Icelandic Junior Midnight Challenge  med Johannes Sebastian Forsenius Larsen 26. -29. juni)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×