Bård Bjørnevik Skogen spilte finale mot franske Maxi Legros i U16-klassen i French Boys-mesterskapet. Haugaland-spilleren vant 2 opp.

Bård Bjørnevik Skogen har virkelig fått vist fram sitt beste i French Boys da han vant finalen på Granville-banen i Frankrike Andre påskedag .

I U16-klassens åttendelsfinale ble det seier 1 opp mot franske Nicolas Muller lørdag.

I kvartfinalen søndag nedkjempet den unge spilleren fra Haugaland GK Hugo Riboud, Frankrike 2&1, og i semifinalen senere søndag måtte en tredje franskmann, Nathan Trey bite i gresset hele 5&4.

Resultater fra French Boys

Under 18

Under 16

Lørdag: Skogen velberget gjennom første matchrunde

I hovedturneringen møtte Markus Braadlie finske Leevi Vellamo lørdag, der han tapte 1 ned. i U16 tapte Mikkel Antonsen sine match mens Skogen vant sin

French Boys blir med andre ord en liten norsk nedtur med bare én spiller i U16-klassen vindere til andre matchspillsrunde. Bård Bjørnevik Skogen leverte imidlertid en solid innsats ved å slå franske Nicolas Muller 1 opp.

I kvartfinalen møter  haugesunderen franske Hugo Ribaud.

Vår andre spiller i U16, Mikkel Antonsen fra Drøbak, tapte sin match 2&1 mot franskmannen Quentin Debove.

Fredag: Markus Braadlie eneste nordmann videre i hovedturneringen

Bærumspilleren møter finske Leevi Vellamo i lørdagens første runde i matchspillet etter å ha blitt nummer 21 i slagspillet.

De øvrige nordmennene røk ut av hovedturneringen etter slagspillet. Tomas Helgø, Carl Didrik Fosaas, Eirik Thomassen og Markus Wilhelmsen ble alle nummer 37 på par.

Mikkel Antonsen endte på +1 og delt 48.-plass mens Bård Bjørnevik Skogen ble delt 64 med +3.

De to sistnevnte gikk imdlertid videre til matchspillet for de under 16 år.

Runde 1: Tre nordmenn topp-20

Nordmenn har ofte levert gode prestasjoner i det franske juniormesterskapet for spillere under 18 år. Etter første dag er flere av våre brukbart med.

Teten etter åpningsrunden i French Boys går ved -5. Markus Braadlie har -2 på delt ellevteplass, fulgt av Tomas Helgø og Carl Didrik Fosaas ett slag bak på delt 20.-plass.

Eirik Thomassen hadde en runde på par, som plasserer Moss og Rygge-spilleren på delt 31.-plass. Markus Mikkelsen har +1 på delt 52,.plass, Bård Bjørnevik Skogen +2 på delt 62.-plass og Mikkel Antonsen +5 på delt 90.-plass.