Wilsons nye Staff D-FY sett kommer med en sensasjonell kombinasjon av stål- og grafittskaft kalt Half-and-Half.
skaftsensasjon-fra-wilson

WILSON D-FY:
Spennende kombinasjonssett.

Wilson har alltid vært en innovatør når det gjelder skaft, spesielt til jernkøller, der den amerikanske produsenten er særlig sterk.

De av leserne som har vært med noen år husker kanskje Wilsons Fat Shaft, som ble en sensasjon da de kom på slutten av 90-tallet.

For 2010 leverer Wilson det som må være et enda større teknisk gjennombrudd: Halvt stålskaft og halvt grafitt i samme skaft.

Selv kaller Wilson det Half-and-Half, og hensikten er å gi spillere med noe høyere handicap skaft som gir ballen mer lengde samtidig som de får presisjonen et stålskaft gir.

Skaftene, hvor den nedre halvdelen er stegløse stålskaft og den øverste grafittskaft, er det første i sitt slag, og veier bare 76 gram.

Ståltuppen gir skaftet god vridningsmotstand ved overgangen til bladet, mens grafitten gjør at skaftet er 30 gram lettere enn et stålskaft. Den lette vekten øker svinghastigheten, og gir dermed lengre slag.

Dette kombineres med en uvanlig settsammensetning med en Fy-wood (mellomting mellom fairwaywood og hybrid) som den lengste køllen. Deretter følger en 4-hybrid etterfulgt av jernkøller fra 5 til pitching wedge.

De lengste jernkøllene har superbred såle, mens de korteste køllene har cavity back (uthulning bak) og perimetervekting (mye vekt langs kantene).

Dette gjør settet veldig spillbart for spillere med lav til middels svinghastighet.

Pris: Kr 8.000 inkludert Fy-wood og hybrid
Distributør: Amer Sports Norge AS (tlf 67 55 13 30)
Mer info:: Wilson Golf

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.