Scottie Scheffler sikret seg seieren under søndagens finalerunde i Travelers Championship på TPC River Highlands, til tross for en uventet protest som temporært stoppet spillet, melder Golf. Protestanter stormet det 18. hullet hvor de spredte et pulver-aktigt stoff. Selv om sikkerhet hurtig fjernet disse personene, forble visse flekker på gresset som gjorde situasjonen anspent for spillerne.

Scheffler hadde jobbet seg frem til en fordel på et slag da han traff litt til høyre og kort foran greenen. Hans nærmeste konkurrent, Tom Kim, reduserte da avstanden til kun 10 fot. Etter protesten fortsatte spillet, Scheffler bommet, Kim scoret, og det ble omspill. Tilbake på det 18. hullet, hvor et nytt hull var gravd etter avbrytelsen, glimtet Scheffler til igjen. Etter å ha slått sitt andre slag til 12 fot, mens Kim dumpet sitt i en greenomkringliggende bunker, kom seieren til Scheffler med en par.

Seieren er Schefflers sjette før juli, en bragd ikke oppnådd siden Arnold Palmer sist gjorde det i 1962. Han har også tidligere i år vunnet Masters, RBC Heritage og Memorial. På tross av urolighetene under PGA Championship og en liten snuble under forrige ukes U.S. Open, kommer han nå tilbake som en vinner igjen etter en fem under par 65 i regulært spill. Persistensen hans viste seg å være udødelig, med birdies på par 5 6. hullet, par 4 7. hullet, par 5 13. hullet og par 4 14. hullet. I det hektiske øyeblikket på 18. hullet, seiret Scottie Scheffler nok en gang ved å returnere til det normale.

​Les hele saken på: Read More