Sondre Ronold ble beste nordmann med delt 13.-plass i Nordea Tours sesongstart på Lumine Golf Club i Spania. Peter Kaensche ble delt 22.-mann.
ronold-beste-nordmann-i-sesongpremieren

BESTE NORDMANN: Sondre Ronold ble beste nordmann med delt 13.-plass på Lumine Golf i Nordea Tour Winter Series Lakes Open.

Proffdebutant Sondre Ronold fra Stavanger hadde en bra sisterunde med tre under par, 68.

Det ga Stavanger-spilleren -2 totalt og delt 13.-plass, fire slag bak vinneren Rasmus Hjelm.

Peter Kaensche avsluttet Lakes Open med én over par, 72, som ga +1 totalt.

Allerede fredag starter den andre turneringen på Nordea Winter Tour, Hills Open, og også den på Lumine Golf.

Se også: Resultater Nordea Tour Winter Series

Runde 2:
To nordmenn klarte cutten i sesongpremieren

Nordea Tour har startet 2014-sesongen med turnering på Lumine Golf Club i Spania. Fem nordmenn stilte til start, Peter Kaensche og Sondre Ronold klarte cutten.

Nordea Tour er i gang med sesongen, og det med en skikkelig tungetvist av et turneringsnavn: Nordea Tour Winter Series Lakes Open.

Turneringen spilles på Lumine Golf Club, som ligger cirka en time utenfor Barcelona.

Lumine Golf har to 18-hullsbaner; Lakes og Hills, og Nordea Tour Winter Series spilles som 54-hullsturneringer: Lakes Open og Hills Open.

Kaensche beste nordmann

Etter én runde på hver av de to banene er Peter Kaenssche beste nordmann på delt 19.-plass før tirsdagens finalerunde på Lakes-banen.

Miklagard-spilleren er på par etter én over par, 73, på Hills søndag og én under par, 70, på Lakes mandag.

Proffdebutant Sondre Ronold fra Stavanger følger på delt 25.-plass, ett slag etter Kaensche.

Turneringen ledes av danske Rasmus Hjelm på imponerende -10, fem slag foran David Palm fra Sverige.

Cutten gikk ved +4, som var ett slag for høyt for Stian K. Hansen. Ole Fremstad fra Byneset endte på +10 mens klubbkamerat Alexander Søbstad kom inn på +22.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.