Restauranter i Paguera – tips fra lokalbefolkningen

På Mallorca bodde vi en uke i Paguera – en liten by et kvarters kjøretur fra Palma. Du kan lese mer om hvorfor vi valgte å bo her – og hvordan vi bodde her. Palma er kjent for å ha mange gode restauranter – inkludert fire en-stjernes restauranter. Men hvordan er utvalget av restauranter i Paguera? Min erfaring er at Tripadvisor, spesielt på feriesteder, ikke er den beste referanserammen – men folk som bor der året rundt har som regel peiling.

Restauranter i Paguera – tips fra lokalbefolkningen
Jeg spurte en jente i resepsjonen på hotellet vi bodde på som var de beste restaurantene i Paguera. Hun snakket med kollegene sine og ga to tips. En enkel restaurant som jeg ikke hadde gått inn på hvis den ikke hadde blitt anbefalt oss – men vi spiste der flere ganger. En annen mer ambisiøs restaurant hvor du går mye for atmosfæren og den fantastiske utsikten deres.

La Gritta – god mat på en takterrasse ved sjøen

Restauranten La Gritta ligger på en høyde, en kvart bratt spasertur opp fra Pagueras strand. Her er det hvite duker og eleganse, med servitører i hvite skjorter, røde slips og svarte pressede bukser. På klare dager har du et perfekt sted å sjekke ut solnedgangen her, men det var selvfølgelig en nydelig utsikt selv på den overskyede kvelden vi hadde bestilt bord her.
Ettersom vi var de første som kom og hadde bestilt bord, håpet jeg å få et av bordene nærmest sjøen. Men nei, disse var allerede bestilt av gjester som ville ha «front row» da de de bestilte bord. Vel, vi fikk et bord et par meter inn og det var selvfølgelig helt greit med det!

Menyen på La Gritta

Her står middelhavsmat på menyen, i form av forretter og salater, pasta, paella, fisk og kjøtt. Vi startet med en forrett hver, som vi alle var veldig fornøyd med. Som alltid hadde jeg calamari som kom i en veldig sjenerøs porsjon med sitron og aioli. Sønnen en burrata med jordbær og cocktailtomater. Datteren en fersk geitostsalat og min kone et lass med stekte padrons. Med det en flaske lokal vin.

Til hovedrett tok sønnen en burger og datteren en steak tartar, som ble blandet ved bordet vårt. Kjøttdeig ble blandet med finhakket kokt egg, persille, sjalottløk og kapers. Så forsvant de sammen med kjøttet for å kjøle det ned og kom så ut med det formet som et hjerte, litt cheesy form – men god smak, om en litt for stor porsjon.

Alt i alt – fantastisk miljø. vennlig personale og god, ganske ukomplisert mat. Jeg hadde nok forventet litt mer elegante og avanserte retter gitt rammen, men det var heller ikke en så dyr restaurant – prisene var rundt 8-15 Euro for forrettene, 15-30 Euro for hovedrettene. Alt i alt en virkelig herlig matopplevelse. Du finner siden deres her

///

Rapporten om restauranter i Paguera presenteres av nettstedet norgelån.com – som samler inn og sammenligner lån.

.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  
 • DP World Tour: Joburg Open med Kristian Krogh Johannesen og Elias Bertheussen (24. - 127november  LET:
  Andalucia Costa del Sol Open med Marianne Skarpnord (24. - 127november •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.