Poulter jakter siste biten i majorpuslespillet

Første runde av PGA-premieren på Hawaii ble avlyst på grunn av været. Ian Poulter er eneste engelskmann i feltet, og tiltrekker seg som alltid oppmerksomheten.

poulter-jakter-siste-biten-i-majorpuslespillet


FALLER BRIKKENE PÅ PLASS I ÅR? Ian Poulter leter etter den siste brikken i karrierepuslespillet, og som sikrer ham hans første major dette året.

poulter-jakter-siste-biten-i-majorpuslespillet

poulter-jakter-siste-biten-i-majorpuslespillet

poulter-jakter-siste-biten-i-majorpuslespilletFremdeles føler han seg litt svimmel etter en fartsfylt avslutning av 2012-sesongen. Det er derfor en spent Ian Poulter som venter på at den nye sesongen skal komme i gang.

En sesong der han tror han endelig skal få plugget det eneste hullet i hans ellers glitrende karriere-CV ved å vinne en av majorturneringene.

Den motebevisste engelskmannen regnes som en av de beste med putteren, og har oppnådd nesten alt annet i profesjonell golf. På Hawaii forteller han at å ta hjem en av de fire majortitlene blir oppfyllelsen av en langvarig drøm.

Fortsetter langs kjente stier

36 år gamle Ian Poulter innrømmer før Hyundai Tournament of Champions på Hawaii at han hittil har vært ute av stand til å finne den siste biten i det store puslespillet.

— Jeg vet ikke hva som kreves, sier den slentrende elegante engelskmannen til Reuters.

— Hvis det krever at jeg må ligge i trening i 20 uker før en majorturnering, så tar jeg 20 uker turneringsfri. Hvis det krever at jeg spiller fem turneringer på rad for å vinne en major, så er det det jeg vil gjøre.

— Jeg har prøvd mange ting, men jeg må bare fortsette å gjøre det jeg alltid har gjort, og være tro mot det jeg tror fungerer. Jeg trenger bare å fortsette å arbeide med de samme tingene.

— Du trenger også å ha litt flaks for å plukke opp en tittel fordi majorturneringene er spredd utover sesongen. Og det er ingen tvil: Jeg kommer virkelig til å elske å vinne en.

Poulter hadde en treg start på forrige sesong, men fikk satt inn turboen og fortsatte sesongen med suksess og stabilitet som inkluderte tre topp-10-plasseringer i majorene samt hans andre World Golf Championships-krone.

— Den første delen av året var likevel solid, og deretter tre topp-10 i majors … jeg må da gjøre noe riktig.

— Og da jeg kom til Ryder Cup, fulgte jeg opp med noen gode golfdager. Den utgaven av Ryder Cup overgår med klar margin alt jeg noensinne tidligere har opplevd på en golfbane, avslutter den tolvfaldige europatour-vinneren.

Se også: Livescoring fra Hawaii

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.