Når januar er på sitt mørkeste og tøffeste er det godt å vite at sol og grønne fairwayer bare et par flytimer unna. Portugal er tredje land med egen reiseseksjon på Golferen.no.
portugal-nytt-land-i-golferens-reiseseksjon

PORTUGAL-SIDE: Portugal har fått sin egen side i Golferens Baner på reise-seksjon. Her vil du til enhver tide finne seks artikler med nyttig infomasjon og tips samt et Portugal-kart.

Golfreiser er godt stoff enten du bare vil drømme deg litt bort noen minutter eller har tenkt å planlegge en golfferie, alene eller sammen med venner og familie.

Interessen for Golferens temasider om golfreiser har vært enorm siden starten, og tusenvis av golfere har funnet drømmereisen etter å ha blitt inspirert på Golferen.no.

Fra tidligere har Spania og Thailand egen side i Golferens reiseseksjon Baner på reise.

Portugal er også et svært populært reisemål, der norske golfere gjerne velger Algarve eller områdene rundt Lisboa.

I Portugal-bilaget finner du seks artikler, der vi har besøkt Lisboa, med egne artikler om Quinta da Marinha og Costa Azul.

På Algarve har vi utforsket Vilamoura, og vi forteller deg litt om hvordan det er å leie hus på Algarve samt gir deg tips om hvor smart det kan være å velge juli og august for golfferie i Portugal.

Videre framover vil flere land komme med i Baner på reise-seksjonen, så følg med!

Se også:
Baner på reise — Portugal
Baner på reise — Spania
Baner på reise — Thailand

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.