Phil Mickelson etterforskes av FBI og U.S. Securities and Exchange Commission (SEC) for mistanker om innsidehandel. Saken er blitt kjent gjennom et oppslag i avisen Wall Street Journal.
phil-mickelson-etterforskes-av-fbi

ETTERFORSKES FOR INNSIDEHANDEL: Etter første runde av Memorial Tournament i Ohio torsdag fikk Phil Mickelson vite at FBI undersøker om han er involvert i nnsidehandel.

FBI, det føderale politiet i USA, undersøker om Mickelson, som i disse dager deltar i PGA-turneringen i Ohio, har handlet aksjer basert på informasjon fra milliardæren Carl Icahn, melder Stavangeravisen.no.

Angivelig skal Icahn konfidensielt ha fortalt William «Billy» Walters, som driver et spillselskap i Las Vegas, om sine investeringer i børsnoterte selskaper.

I minst ett tilfelle skal Walters ha gitt informasjonen videre til Phil Mickelson, som han spiller golf med i følge Stavangeravisen.

Hvis de to har brukt kunnskapen til å kjøpe eller selge aksjer, kan det være straffbart. FBI og SEC undersøker derfor nå de to mennenes handelsmønstre den siste tiden.

Spesielt retter etterforskningen seg mot handel i aksjer i selskapet Clorox noen dager før Icahn la inn et bud på å kjøpe selskapet.

— Phil er ikke målet for undersøkelsene, sier Glen Cohen, som er advokat for Phil Mickelson. FBI nekter å kommentere advokatens uttalelse.

Les også: Artikkelen i Wall Street Journal

Se også: Leaderboard fra Memorial Tournament i Ohio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.