Personvern og brukervilkår

1. Behandlingsansvarlig

Jan E. Espelid er på vegne av Papaya Media behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

For nyhetsbrevabonnenter: E-postadresse og navn

For annonsører: Navn, e-postadresse, fakturaadresse, telefonnummer og ev. annen kontaktinformasjon du oppgir i kontakt med oss, samt kjøps- og fakturahistorikk.

For besøkende på nettstedet: IP-adresse, geografisk data og adferdsmønster på Golferen.no, samt tekniske opplysninger om nettleseren og systemet du bruker for å besøke Golferen.no.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg, og leve opp til dine forventninger til tjenesten vi tilbyr.

Videre bruker vi opplysningene til å forbedre nettstedet og gi deg best mulig brukeropplevelse av Golferen.no og våre tjenester.

Der du har samtykket til det, benyttes adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det, benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har oppgitt på våre nettsider.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

9. Personvernombud

Golferen.no har ikke eget personvernombud. Ta kontakt med daglig leder dersom du har spørsmål, forespørsler eller kommentarer.

10. Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:
jan@papaya.no

Papaya Media Jan E. Espelid
Saltboveien 25
1560 Larkollen

  • Aktuelle turneringer

     

    PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

    Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

    Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

    Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

    Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

    LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

    Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

    Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

    Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

    College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

    College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

    College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

     

  • Golferen.no

    Papaya Media

    Saltboveien 25

    1560 Larkollen

    Redaksjonen

    +47 920 25 820

    tips@golferen.no

    Nyhetsbrev

    Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
    * Påkrevet

    Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

    Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

    Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

    ×