Norsk pro nektet å forlate bilverkstedet

Bilen til sørlendingen Jason Kelly gikk i stykker på vei til forrige ukes turnering på Alps Tour. For å få bilen reparert måtte pro-spilleren til slutt true med å bli værende på verkstedet hele helgen.

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet


«JEG BLIR SITTENDE!» Jason Kelly måtte etter fem dagers venting true med å bii sittende på det franske verkstedet hele helgen dersom de ikke tok seg tid til å bruke 15 minutter på å reparere blien hans.

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedetLivet som profesjonell golfspiller er ikke alltid en dans på roser med lange reiser og dårlig uttelling når toppresultatene uteblir.

Men at det skulle bli som ved Open International de Rebetz-turneringen i Frankrike hadde Jason Kelly aldri kunnet forestille seg.

Kelly, som bor i London men representerer Norge, valgte å kjøre til forrige ukes turnering i Chaumont-en-Vexin nord for Paris da en reim røk i motoren.

Skjedde ikke en døyt

Bilen ble tauet til et bilverksted, hvor de ikke gjorde noe som helst med den på fire dager, fortalte Kellys mor, Tove-Marie, til Golferen.no da bilen fortsatt stod på verksted i forrige uke.

— Hvorfor de ikke kan sette på ei ny reim vet jeg for øyeblikket ikke. Mercedes selger jo Smart-biler i Frankrike også.

I løpet av turneringen var Jason Kelly på telefonen før, under og etter hver runde uten å få noe svar.

— Nå prøver han å komme seg til bilverkstedet, hvor han har tenkt å sitte til de har reparert bilen, fortalte Tove-Marie Kelly da turneringen, der Kelly for øvrig ble delt 24, var avsluttet fredag ettermiddag.

Stjålet?

Etter turneringen kjørte en fransk kollega på Alps-touren Kelly til Mercedes-verkstedet.

Der fikk han vite at siden han selv ikke var med bilen da den ble tauet inn, så kunne den ha vært stjålet. Dermed hadde de ikke kunnet røre bilen, hevdet verkstedet.

Dernest hevdet verkstedet at de ikke kunne reparere bilen da de var for opptatt. Det var snakk om reparasjon på 15 minutter og verkstedet hadde både reima og alt annet som skulle til for å reparere bilen, forteller Kelly.

Selv ikke et tilbud om å betale overtid for at en av mekanikerne skulle kunne reparere bilen etter stengetid klokken 18 var til noen hjelp.

Ved hjelp av tolking fra sin franske kollega fikk Kelly forklart at han i så fall ville bli sittende på verkstedet til bilen var reparert.

Det kunne han jo ikke, svarte verkstedet, det ville jo si hele helgen. Kelly gjentok at han ikke kom til å røre seg før bilen var reparert.

— Så til slutt reparerte de bilen og Jason kom hjem tidlig lørdag morgen, avslutter Tove-Marie Kelly.

Med premiepenger på drøye 4000 kroner for 24.-plassen ble det ikke mye igjen når ekstrautgiftene var betalt.

Men Jason Kelly ble i det minste en erfaring rikere. Til neste ukes turnering i Østerrike har han bestilt flybillett

Se også: Jason Kelly hjemmeside

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×