Bilen til sørlendingen Jason Kelly gikk i stykker på vei til forrige ukes turnering på Alps Tour. For å få bilen reparert måtte pro-spilleren til slutt true med å bli værende på verkstedet hele helgen.
norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet

«JEG BLIR SITTENDE!» Jason Kelly måtte etter fem dagers venting true med å bii sittende på det franske verkstedet hele helgen dersom de ikke tok seg tid til å bruke 15 minutter på å reparere blien hans.

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet

norsk-pro-nektet---forlate-bilverkstedet


Livet som profesjonell golfspiller er ikke alltid en dans på roser med lange reiser og dårlig uttelling når toppresultatene uteblir.

Men at det skulle bli som ved Open International de Rebetz-turneringen i Frankrike hadde Jason Kelly aldri kunnet forestille seg.

Kelly, som bor i London men representerer Norge, valgte å kjøre til forrige ukes turnering i Chaumont-en-Vexin nord for Paris da en reim røk i motoren.

Skjedde ikke en døyt

Bilen ble tauet til et bilverksted, hvor de ikke gjorde noe som helst med den på fire dager, fortalte Kellys mor, Tove-Marie, til Golferen.no da bilen fortsatt stod på verksted i forrige uke.

— Hvorfor de ikke kan sette på ei ny reim vet jeg for øyeblikket ikke. Mercedes selger jo Smart-biler i Frankrike også.

I løpet av turneringen var Jason Kelly på telefonen før, under og etter hver runde uten å få noe svar.

— Nå prøver han å komme seg til bilverkstedet, hvor han har tenkt å sitte til de har reparert bilen, fortalte Tove-Marie Kelly da turneringen, der Kelly for øvrig ble delt 24, var avsluttet fredag ettermiddag.

Stjålet?

Etter turneringen kjørte en fransk kollega på Alps-touren Kelly til Mercedes-verkstedet.

Der fikk han vite at siden han selv ikke var med bilen da den ble tauet inn, så kunne den ha vært stjålet. Dermed hadde de ikke kunnet røre bilen, hevdet verkstedet.

Dernest hevdet verkstedet at de ikke kunne reparere bilen da de var for opptatt. Det var snakk om reparasjon på 15 minutter og verkstedet hadde både reima og alt annet som skulle til for å reparere bilen, forteller Kelly.

Selv ikke et tilbud om å betale overtid for at en av mekanikerne skulle kunne reparere bilen etter stengetid klokken 18 var til noen hjelp.

Ved hjelp av tolking fra sin franske kollega fikk Kelly forklart at han i så fall ville bli sittende på verkstedet til bilen var reparert.

Det kunne han jo ikke, svarte verkstedet, det ville jo si hele helgen. Kelly gjentok at han ikke kom til å røre seg før bilen var reparert.

— Så til slutt reparerte de bilen og Jason kom hjem tidlig lørdag morgen, avslutter Tove-Marie Kelly.

Med premiepenger på drøye 4000 kroner for 24.-plassen ble det ikke mye igjen når ekstrautgiftene var betalt.

Men Jason Kelly ble i det minste en erfaring rikere. Til neste ukes turnering i Østerrike har han bestilt flybillett

Se også: Jason Kelly hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.