29. september 2023 03:11
Helgen 2. og 3.november er det tid tid for nok en utgave av Golfshopens årlige høstmesse ved Fornebu Indoor Golf Center i Bærum. Det loves at nyhetene og tilbudene vil stå i kø!

Den årvisse høstmessen på Fornebu er meget populær for golfere på Østlandet, og mange tar seg en lang kjøretur for å besøke messen.

Klokken 10 til 18 begge dager

Besøkende golfere kan teste, og få gratis custom fitting, av representanter fra Callaway, TaylorMade, Ping, Titleist, Cobra, Srixon, Cleveland, Wilson, Mizuno, PX.. Fornebu vil også være det eneste stedet i Norge der du kan teste og kjøpe XXIO.

Mens FootJoy, Adidas, ECCO og PowaCaddy stiller med egne produkteksperter og gode tilbud.

Test på et 20-tall matter

Det er i alt over 20 matter hvor det er mulighet for å teste utstyr. Her kan golferen teste alt som har kommet av nyheter for 2019! Det blir også supertilbud i butikken!

Lørdag 2. november kjører vi stor konkurranse med Beat the Pro! Du konkurrerer mot golfproff Madelene Stavner, og kan vinn en Callaway  Epic Flash driver verdt 5500 kroner!

Vi har premier for over 20.000 kroner, og vii kjører mange konkurranser gjennom hele helgen, også på sosiale medier.

Velkommen til Megademo 2. og 3. november!

Se mer video

Se hvordan vi hadde det på fitting- og demodagen 6. og 7. april.

Sponset innhold
Dette sponsede innlegget inneholder et produkt som er relevant for våre lesere, samtidig som våre redaksjonelle retningslinjer for å være objektive og pedagogiske ivaretas.

Kommentarer