Rory McIlroy kommer ikke til å spille noen turneringer før europatourens finale i Dubai 20.—23. november. Nordiren skal i stedet forberede seg på rettsak, melder Irish Independent.
mcilroy-tar-time-out

RETTSSAK GIR PAUSE: Rory McIlory tar en måneds turneringspause på grunn av en kommende rettssak mot hans magagementselskap Horizon.

Avisen Irish Independent forteller at saken gjelder Rory McIlroys kontrakt med det irske managament-selskapet Horizon, som ble undertegnet i 2011.

Verdenseneren hevder kontrakten er ugyldig både fordi han ble utsatt for utilbørlig press og fordi det i ettertid skal ha vist seg et hans juridiske rådgivere ikke var uavhengige.

Etter et forsøk på å løse saken gjennom megling, blir det i stedet rettsak mot Horizon og to andre selskaper, skriver Independent. Rettsaken skal opp for retten i februar.

Motparten nekter for at McIlroy hadde rett til å heve kontrakten, og har i stedet svart med et motkrav på 20 millioner kroner for uteblitte inntekter.

Independent skriver at Rory McIlroys comeback forventes å bli ved europatourens finale DP World Tour Championship i Dubai 20. til 23. november.

Les også: Artikkelen i Irish Independent

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.