Mathias Schjølbergs spådom før Charles Schwab Challenge

Verden har mer eller mindre stått stille de siste månedene og følelsen av at vi igjen skal få se de største golfstjernene imponere på TV-skjermen er nesten ubeskrivelig.

Allerede 11. juni starter Charles Schwab Challenge med blant andre Viktor Hovland i utfordrerposisjon, noe som gir oss nordmenn en ekstra grunn til å glede oss.

Den norske golferen Mathias Schjølberg er for mange mest kjent som en av verdens beste golftriksere og en av Norges proffgolfere. Gjennom et portrett av blant andre Eurosport og video delt av Daily Mail, er det mange som har fått med seg hans evner på golfbanen. Det ikke alle vet, er at han også er god på å spå utfall av golfturneringer.

Det er derfor en glede å presentere Schjølbergs tanker om golfen som skal spilles til uken og hvilke spillere han mener du burde holde et ekstra øye med. Oddsen har han hentet fra LeoVegas som først og fremst er kjent for å tilby norsk casino, men som også har et ypperlig utvalg odds på blant annet golf.

Vinnerkandidat 1: Jon Rahm

Rahm har hatt en flott sesong så langt med 4 av 5 plasseringer blant topp 10 i 2020 og han kunne ikke blitt mer sulten på å fortsette sin gode rekke av resultater før verden tok pause. Verdenstoeren har et sterkt ønske om å innta tronen som nummer 1 og en seier på Colonial ville bragt han ett skritt nærmere.

Odds: 10.00*

Vinnerkandidat 2: Rory McIlroy

Det er vanskelig å se for seg at Rory McIlroy ikke skal være en utfordrer til seieren denne uka. Verdenseneren har ikke fullført utenfor topp 10 på de fire turneringen han har spilt, men har ikke lykkes med å gå helt til topps. Colonial passer spillet hans godt, og hvis han har en bra uke med putteren vil han bli vanskelig å ha med å gjøre.

Odds: 8.50*

Vinnerkandidat 3: Sungjae Im

Sungjae Im kommer fra en seier i Honda Classic og ble nummer 3 i Arnold Palmer Invitational og er dermed en av de heiteste golferne i verden akkurat nå. Mannen lever og ånder for golf og det vil bli interessant å se om lederen av FedEx Cup kan fortsette sin gode form etter pausen.

Odds: 34.00*

Schjølbergs outsider

I tillegg til tre vinnerkandidater, har Schjølberg en liten joker som kan blande seg inn i tetkampen på en god dag. Den unge Collin Morikawa har tilgode å misse cutten i sin profesjonelle karriere. Etter å ha vunnet Barracuda Championship i 2019 fikk han full status på touren og mannen med den elegante svingen har bevist igjen og igjen at han kan utfordre verdens beste golfere og Colonial er en bane der hans beste egenskaper kan bli svært nyttig.

Odds: 46.00*

*Vi gjør oppmerksom på at oddsen som oppgis i artikkelen kan endre seg frem mot og underveis i arrangementet.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: AT&T Pebble Beach Pro-Am Med Viktor Hovland (2. - 5.februar )


  DP World Tour :Hero Ras Al Khaimah Championship med Kristian Krogh Johannessen (d (2. - 5.februar )

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy

  Korn Ferry Tour: The Panama Championship med ristoffer Ventura ((2. - 5.februar )
 • Ladies European Tour: Magical Kenya Ladies Open med Renate Grimstad, Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen og Madelene stavnar (2. - 5. februar)

 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.