En maskin som legger ballen på peggen på drivingrangen fordi det er for slitsomt å bøye seg? Nei, slett ingen fleip. Men dette må likevel være toppen av latskap. SE VIDEO.
maskinen-som-er-toppen-av-latskap

HENVEDER SEG OGSÅ TIL BARN: Produsenten av Neuroswing hevder det kan være skadelig for rygg og nakke for alle golfere, fra pensjonister til barn, å gjentattte ganger bøye seg ned for å legge en ball på peggen på drivingrangen.

Det er kanskje nærliggende å spørre seg hvorfor man i det hele tatt skal spille golf for dersom det å legge ballen på peggen er for slitsomt til å gjøres manuelt?

Og kanskje er det nettopp apparater som denne ballmateren som gir golfmotstandere vann på møllen om golf som tidtrøyte for late mennesker.

Produsenten av ballmateren Neuroswing er av en helt annen oppfatning. Og er, nesten selvfølgelig, amerikansk.

Eneste bærbare?

Det finnes flere andre, stasjonære systemer på markedet, men som er montert fast på drivingranger. Neursowing er den første vi har sett som er bærbar, og henvender seg til privatmarkedet også.

På hjemmesiden neuroswing.com kan du lese om hvor mye det anstrenger rygg og nakke å gjentatte ganger legge en ny ball på peggen når du er på drivingrangen.

Golf er tungt nok som det er … ikke noe mer bryderi med å tee opp ballen manuelt, er produsentens reklameslogan. Og henvender seg til menn, kvinner, og som bildet viser, til barn. Du verden …

Videoen forklarer hvordan den presumptivt revolusjonerende nyheten virker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.