Skihopper Maren Lundby er medlem av Gjøvik & Toten Golfklubb. For å hedre OL-gullet fra Sør-Korea ble det arrangert en egen Maren Lundby Invitational-turnering nylig.

Golfklubben mente Maren Lundby fortjente en egen turnering for å hedre den uredde skihopperen etter at hun tok OL-gull i PyeongChang i vinter.

Oppland Arbeiderblad forteller at  44 golfspillere var påmeldt, og at hovedpersonen  stilte med eget lag bestående av Halvor Egner Granerud, Robert Johansson, Adrian Livelten i tillegg til seg selv.

Beskjedent nok holdt Lundby & co seg noe bak på resultatlisten, og overlot førsteplassen i turneringen til Henrik Strandvik, Ida Jostad, Øistein Nordhagen og Ole Iver Jostad.

Startkontingentene sikret over 10.000 kroner til juniorarbeidet i klubben, og turneringen ble avsluttet med premieutdeling og pizza på Sillongen Toten Hotel.

Der fikk de fremmøtte høre Maren Lundby fortelle om veien til gullet, og om sine planer for kommende sesong. Og det er allerede bestemt at dersom det blir gull i VM i Seefeld til vinteren, så blir turneringen gjentatt på Sillongen-banen neste sommer.

Se også: Gjøvik & Toten GK