Ladies European Tour har lagt fram 2014-terminlisten for sin rekrutteringstour, der det står oppført 15 turneringer. Én av dem skal spilles i Norge.
let-access-series-ned-til-15-turneringer

LETAS-ARENA FOR TREDJE GANG: For tredje år på rad skal Hauger GK arrangere Ladies Norwegian Challenge, denne gangen 13. til 15. august.

Som tidligere år skal Hauger GK være vert for LET Access Tour (LETAS), og i år spilles turneringen én måned tidligere enn i fjor: 13. til 15. august.

I terminlisten, som ble presentert mandag, er det klart med 15 turneringer i elleve land, to færre enn i 2013.

I pressemeldingen gjør imidlertid Ladies European Tour det klart at det er snakk om et minimumsantall, og at flere turneringer kan komme til.

Blant de 15 finnes tre nye turneringer i Sveits (2.-4. mai), Tsjekkia (11.-13. juli) og Belgia (17.-19. juli).

Fem europatourkort

Som i fjor, får de fem beste spillerne på Order of Merit kortet til europatouren for 2015-sesongen, mens spillerne fra sjette- til 20.-plass går rett til Q-Schools finalekvalik.

2014-sesongen innledes med Association Suisse de Golf Ladies Open 2.-4. mai på Gams-Werdenberg GC, halvannen times kjøring fra Zürich

Mai fortsetter med to turneringer i Sverige og én i Spania. I august spilles ytterligere to svenske turneringer samt én i Finland i tillegg til Ladies Norwegian Challenge på Hauger GK 13.—15. august.

Sesongen avsluttes med Grecotel Amirandes Ladies Open på Kreta 23. til 25. oktober.

Se også: LETAS terminliste 2014

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.