Kristin Birkeland vant golfreise for fire til Irland

GRATULERER MED PREMIEN! Kristin Birkeland kan se fram til tre overnattinger på CityNorth Hotel, og spill på tre linksbaner. Blant dem Seapoint Golf Club. Fotomontasje Ronan Lang/Feature File og Privat

— Du tuller. Stemmen ligner på min bror. Men jeg tror likevel ikke du er han, sier en småskeptisk Kristin Birkeland når Golferen.no ringer og forteller at hun har vunnet gofturen til Irland.

Grønmo-medlemmet, som spiller det meste av sin golf på Miklagard, var én av nær tusen Golferen-lesere som hadde sendt inn svar i den store konkurransen som markerte at Golferen.no framsto i oppusset drakt i august.

Les også: Vinn golfreise for fire til Irland

Premien er verdt over 35.000 kroner, og konkurransen ble avsluttet 1. oktober. De fleste deltakerne klarte å prikkke inn riktige svar: Rory McIlroy vant The Open og PGA Championship i 2014, St. Andrews ligger ikke i Irland og det er totalt 58 true links-baner på den grønne øya.

Trenger ti minutter

— Du må gi meg ti minutter til å fordøye dette, fortsetter Kristin Birkeland når  hun har kommet over den verste overraskelsen. Men vi fortsetter likevel samtalen:

— Hvem jeg skal ha med? Nei, det må jeg tenke litt på, sier hun, og legger til at hun spiller så mye golf hun finner tid til. Og forteller at hun og ektemannen var på ferie i Irland med et vennepar i sommer. Men vennene spiller ikke golf, så da ble det bare se, ikke røre, når det gjaldt golfbanene de passerte på sin vei.

Men nå blir det altså linksgolf i Irland, tre runder på henholdsvis County Louth, Seapoint og Laytown, som alle ligger i nærheten av hotellet der vinnerne bor i tre netter: CityNorth Hotel, like nord for Dublin.

— Nå har jeg mann og noen intetanende venner som blir veldig, veldig glade, forteller Birkland noe senere, som svar på vår bekreftelsesmail etter telefonsamtalen.

Så da er det bare for Golferen.no å gratulere ikke én, men fire heldige personer, som får dele premien verdt 35.000 kroner. Og ønske dem god tur når golfreisen foretas i løpet av første halvår 2016.

Her skal Kristin Birkeland & co spille, og her skal de bo

County Louth Golf Club

Seapoint Golf Club

Laytown and Bettystown Golf Club

CityNorth Hotel

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Memorial Tournament med Viktor Hovland ( 1. - 4.juni)

  Korn Ferry Tour: UNC Health Championship presented by STITCH med Ktistoffer Ventura ( 1. - 4.juni)

  DP World Tour: Porsche European Open med Kristian Krogh Johannessen ( 1 .- 4.juni)


  Challenge Tour:
  D Real Czech Challenge med Jarand Arnøy og Elias Bertheussen ( 1. - 4.juni)

  LET: HelsingborgOpen : med Silje Torvund Ohma (a), Maiken Bing Paulsen, Madelene Stavnar, Marianne Skarpnord, Renate Grimstad og Maiken Bing Palsen og Karoline Lund ( 2. -4. juni)

  LPGA: LMizhuho Americas Open ( 1. - 4.juni)

  lNordic League : Gamle Fredrikstad Open med 38 nordmenn ( (23 -28.mai )


 •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.