Foto: NGF/Ward

Finalerunden av det skotske åpne mesterskapet ble spilt på Royal Troon, der losbyspilleren kom inn på to over par, 74, og delt 15.-plass søndag.

Det var litt av et scorekort Karoline Lund kunne presentere etter siste runde av Scottish Women’s Open Championship.

Kortet inneholdt en eagle, som kom da hun satte innspillet rett i koppen på hull 5. Og det etter å ha nettopp gått av hull 4 med tre over par, 7. på kortet.

Runden inneholdt dessuten to bogeyer til, på hull 1 og 9. Og dessuten rosinen i pølsa: Birdie på det ikoniske hull 8, The Postage Stamp, som til tross for bare litt over 120 meter hører med blant verdens vanskeligste par-3-hull.

Mens de siste ni hullene gikk unna på jevne, også det en prestasjon på tøffe Royal Troon. Dermed ble det to over for dagen og fem over for turneringen for den unge spilleren fra Losby GK.

Svensk vinner i Scottish Open

Seieren gikk til svenske Linn Grant fra Rya GC, som var helt suveren med -7 og fem slags margin til skotske Shannon McWilliam på andreplass.

Se også: Livescoring fra Troon


Runde 2: Fra to under til fem over

Andre runde ble ikke så oppløftende for losbyspilleren. Åpning på to under par, 70, fredag ble til fem over par, 77. lørdag.

Med tre over par totalt halvveis i Scottish Women’s Open Championship falt Karoline Lund til delt 20.-plass etter seks bogeyer og én birdie lørdag.

Svenske Linn Grant leder med to slag på -7, og det er svensk også på tredjeplass ved Amanda Linner på -3.

 


Runde 1: Norsk tredjeplass

Losbyspilleren hadde en førsterunde i Troon på to under par, 70. Det er to slag bak ledende Alexandra Fosterling fra Tyskland.

Skotske Shannon McWilliam ligger på andreplass i Scottish Women’s Open Championship, ett slag foran Karoline Lund.

Turneringen spilles i Troon på den skotske vestkysten, på de to banene Troon Portland og Open-banen Royal Troon.