Skarpnord over par, delt elleve i Open de France

ELLEVTEPLASS I FRANKRIKE: Marianne Skarpnord fra Moss og Rygge Golfklubb avsluttet Open de France på Golf de Chantaco med én over par, 71, og ble delt elleve i Saint-Jean-de-Luz i Aquitaine. Foto: Jan E. Espelid

Tre birdier og fire bogeyer sendte Marianne Skaprnord såvidt utenfor topp-10 i Open de France på Golf de Chantaco.

Ellevteplassen sendte imidlertid Skarpnord oppover på rankinglisten, der hun nå ligger på 14.-plass med 980.000 kroner (102505 euro) innspilt på europatouren.

Det gjenstår nå fem turneringer på det som Marianne Skarpnord overfor Golferen.no omtaler som «europatouren i reising», der spillerne nå skal til Kina, til India, så tilbake til Kina igjen to uker etter før kursen settes mot Japan, og deretter til tourfinalen i Dubai 9. til 12. desember.

Cerline Herbin fra Frankrike tok seieren på tredje omspillshull mot danske Emily Kristine Pedersen etter at begge hadde avsluttet med runder på par for -11. Det ble dansk også på tredjeplass ved Malene Jørgensen på -9.

Se også: Resultater fra Aquitaine


 

Runde 3: God lørdag av Skaprnord, topp-10 før siste runde

Marianne Skaprnord slo til med fire under par, 66, i Open de France på Golf de Chantaco. Med fem under par er hun på delt sjuendeplass før siste runde.

To birdier og en bogey på de første ni, og tre birdier på de siste, sendte Moss og Rygge-spilleren sju plasser oppover resultatlisten før siste runde i Aquitaine sørvest i Frankrike.

Seieren blir antageligvis et oppgjør mellom danske Emily Kristine Pedersen og hjemmespiller Cerline Herbin, som med -11 har fire slag å gå på til Azahara Munoz fra Spania og Pamela Pretswell fra Skottland.

Skarpnord starter finalerunden klokken 12.33, i fjerde siste gruppe sammen med Charlie Hull.


Runde 2: Skaprnord slet litt i Open de France

Marianne Skaprnord fikk en tøffere andrerunde i ettermiddagsvinden på den franske atlanterhavskysten Det ble to over par, 72, på Golf de Chantaco, og delt 14.plass før helgespillet.

Etter en åpning i den lette formiddagsbrisen torsdag fikk Marianne Skarpnord tøffere forhold i andre runde av Open de France rett sør for Biarritz i Frankrike.

Det ble en dag med litt opp og ned, og kortet til Moss og Rygge-spilleren inneholdt seks birdier, fire bogeyer og én dobbelbogey, som kom på hull 14.

Med -1 sammenlagt ligger 29-åringen på delt 14.-plass,  åtte slag bak danske Emily Kristine Pedersen, som slo til med en karrierebeste 64-runde fredag.


Runde 1: Skaprnord i støtet i Open de France

Marianne Skaprnord flesket til med tre under par, 67, på Golf de Chantaco i Frankrike, og ligger på delt tredjeplass etter første runde av det åpne franske mesterskapet.

Moss og Rygge-spilleren hadde et scorekort som inneholdt én eagle, tre birdier og to bogeyer, og med tre under par ligger hun to slag bak hjemmespiller Gwladys Nocera, én av fem Solheim Cup-spillere i feltet i Saint-Jean-de-Luz i Aquitaine.

Skarpnord deler tredjeplassen med den danske rookien Emily Kristine Pedersen samt Cathryn Bristow og Marion Ricordeau. Celine Herbin, også hun fransk, har kilt seg inn mellom kvartetten og ledende Nocera.

 

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: World Golf Championships-Dell Technologies Match Play Med Viktor Hovland( 22. -26. mars )

  D P World Tour Jonsson Workwear Open med Kristian Krogh Johannessen ( 23. -26. mars )

  LPGA; Drive On Championship med Celine Borge ( 33.-26. mars ) •  
 • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.