Foto: Privat/Facebook

Etter fire turneringer på Nordic League har fire spillere fått æren av å bli beste nordmann. Denne gangen var det en askimspillers tur.

Torbjørn Johansen etter 67-75-72 i Lumine Hills Open sør for Barcelona. Østfoldingen endte på -1, som var ti slag etter den svenske vinneren Oscar Lengdén.

Christian Aronsen hadde serien 72-67-76 for par, og endte det det på delt 23.-plass.  Ett bak Aronsen igjen finner vi amatøren Sander Stavnar som delt 27, fulgt av Martin Ulseth ett slag bak der igjen på delt 32-plass.

Aksel Olsen ble delt 39 med +5 mens Kevin Andre Wright tok 45.-plassen på +6.

To måneders pause etter Lumine Hills

Lumine Hills Open var den fjerde og siste turneringen i Nordic Leagues vinterserie. Nå tar ligaen pause til Bravo Tours Open i Tønder 3. til 5. mai åpnet ballet på skandinavisk jord.

Etter fire turneringer er amatøren Kristoffer Reitan beste nordmann med sjetteplass på rankingen.

Se også: Resultater fra Spania


Runde 2: Svak norsk dag

At seks av elleve startende nordmenn klarte cutten i den fjerde av årets Nordic League-turneringer settes på plussiden. Men norsk topplassering blir det neppe.

Før finalerunden av Lumine Hills-turneringen har Christian Aronsen -4 etter fem birdier og én bogey fredag.

Miklagard-spilleren ligger åtte slag bake ledende Oscar Lengdén fra Sverige. Men er bare to slag fra topp-10, som bør være innen rekkevidde.

Martin Ulseth fra Byneset er nest beste nordmann på -3 og delt 29.-plass etter to under par, 70, på andrerunden.

Aksel Olsen og Sander Stavnar har -2 på delt 37.-plass, mens Kevin A. Wright og Torbjørn Johansen har -1 som delt 41.

 


Runde 1: Stavnar, Olsen og Johansen topp-10

Men det var bare såvidt den norske trioen kan sole seg i topp-10-ære; de er blant de 13 som deler tiendeplassen på fire under par.

Lumine Hills Open er den andre turneringen på dette anlegget sør for Barcelona i løpet av den siste uken etter at Lumine Lakes Open ble spilt 25.-27. februar.

Da endte Jarand Arnøy på delt 13.-plass som beste nordmann. Med amatøren Stavnar og andreårsproffene Olsen og Johansen i toppkampen etter denne turneringens åpningsrunde, er det lov å håpe på gode norske resultater.

Seks nordmenn på par eller bedre i Lumine Hills Open

Martin Ulseth og Kevin A. Wright har -1 på delt 40.-plass mens Christian Aronsen har par på delt 52.-plass. De øvrige fem nordmennene er over par.

Danske Joachim Brandt Hansen flesket til med en skikkelig kanonrunde på elleve under par, 60, på Lakes Course, som gir han tre slags ledelse over landsmannen Mark Flindt Haastrup.

Turneringen avsluttes lørdag.