Hvem ville ikke kunne drive som Bubba Watson! Pings nye G20-driver er inspirert av den langtslående amerikaneren.
inspirert-av-bubba-watson

BUBBAS VÅPEN: Ping G20-driver.

2012-modellene begynner så smått å rulles ut fra kølleprodusentene, og amerikanske Ping kommer med både en ny G-serie og nye puttere.

G20 er en videreføring av G-15-modellene, og det kommer både jern, hybrider, fairwaywooder og drivere.

Og som alltid er det driverne det knytter seg mest oppmerksomhet rundt. Går de lengre og rettere enn forrige modell? Og, som alltid, er svaret et rungende ja.

Så kan man jo velge å tro så mye på det som man vil. Men at nye køller faktisk er noen prosent bedre enn tidligere modeller er et faktum det er vanskelig å bestride.

– Og vi har sett at ved å endre mange små ting oppnås store forbedringer, forklarer Pings sjefsdesigner Brad Schweigert forskjellen på populære G15 og G20 til Global Golf Post.

Kanskje viktigst er optimialiseringen av tyngdepunktet.

– En av grunnene til at Ping-spiller Bubba Watson slår så langt er at han slå ballen veldig høyt og nesten uten spinn, forklarer Schweigert, og legger til at målet var å gi alle spillere Bubba-like forhold når de treffer med G20.

Slagflaten er blitt større, med variabel godstykkelse, som øker vridningsmotstanden (MOI) og gir høyere ballhastighet. Det 460 kubikkcentmeter store titanhodet er også en tanke tyngre enn tidligere.

Ved å sette i et skaft som er lettere enn tidligere, TFC 169D, gjør det at svingvekten beholdes uendret med det tyngre hodet.

Distributør: Ping
Løftevinkler: 8,5; 9,5; 10,5 og 12 grader
Standard skaft: TFC 169D (L-, Soft- R-, S- og X-fleks) og TFC 169D Tour (R-, S-, og X-fleks)
Anbefalt utsalgspris: Kr. 2360

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.