Foto: TaylorMade

Tiger Woods forteller at han er på vei tilbake etter den siste ryggoperasjonen, som han fikk utført tidligere i år. I en ny video viser han fram hvordan svingen nå ser ut. SE VIDEO

— Det er fremgang, konstaterer Woods på sin Twitter-konto. Der filmet han søndag at han slo fulle slag med driveren, som en bekreftelse på at han er på vei tilbake.

På den tidligere så suverene verdensenerens nettside nevnes imidlertid foreløpig ikke noe eventuelt comeback til toursirkuset.

Det er drøyt åtte måneder siden Woods måtte trekke seg etter første runde av europatourens Desert Classic-turnering i Dubai på grunn av ryggsmerter.

Senere samme uke skrev han på sin hjemmeside at han også trakk seg fra PGA-turneringene Genesis Open og Honda Classic.

Woods ble operert i ryggen for fjerde gang i april, og resten av 2017-sesongen ble deretter satt på vent. Under Presidents Cup i forrige måned sa 41-åringen at han ikke utelukket comeback til toursirkuset. Nå kan det altså se som at han planlegger en retur i 2018?

Haney liker svingen, og at Tiger er på vei tilbake

Woods maganger, Mark Steinberg, fortalte ESPN mandag at halvårsrapporten fra legene var positiv:

— Han fikk en fin rapport, og får lov til å fortsette. Han kan gjøre så mye som han trenger å gjøre. Tiger kommer til å ta dette veldig, veldig sakte. Dette er bra, men han har tenkt å gjøre det på den riktige måten.

Svingen med driveren i Twitter-videoen førte også til reaksjon fra Woods’ tidligere trener, Hank Haney. Også han på Twitter:

— Dette er en sving han kan vinne med. Den er ikke over noen linjer, og på innsiden i nedsvingen. Det ser litt stivt ut, men det er bra nok.

Til tross for all oppmerksomheten videoen har forårsaket i media, er det fortsatt uklart hva Woods gjør framover. Potensielt kan han spille allerede i sin egen turnering, Hero World Challenge, fra 30. november. Noe han utvilsomt ville elske å få til …