Det er ugjenkallelig den tiden av året der golfbanene stenger. Vi besøkte Evje Golfpark, som stenger senere enn mange, men tidligere enn noen. Vi forsøkte å finne ut hvorfor. SE VIDEO.
hvorfor-kan-ikke-banen-bare-v-re--pen-

HØSTSTEMMNING: Hull 7 på Evje Golfpark, banen til Moss og Rygge Golfklubb, er kledd i høstskrud. Baner over hele landet er i ferd med å stenge. Mens noen holder åpne så lenge det er praktisk mulig.

Golferen.no sin seksjon Baner i Norge er landets største, digitale guide over golfklubber og -baner. På Baner i Norge finner du oppdatert informasjon om banetilstand hos golfklubber landet rundt.

Informasjon baserer seg på tips og henvendelser fra medlemmer og ledere i golfklubbene, og vi kan derfor ikke ta ansvar for eventuelle feil.

I videoen under forteller daglig leder Åge Erichsen i Moss og Rygge Golfklubb hvorfor denne klubben normalt stenger i månedsskiftet oktober-november. Han holder samtidig døren på gløtt for at Evje Golfpark kan være lenger åpen dersom forholdene tillater det.

Slik bruker du Baner i Norge

Klikke på banens navn i oversikten på siden Baner i Norge Du vil se om banen er åpen eller ikke i det vinduet som kommer opp.

Men husk at det er opp til banene å oppdatere oss om de er åpne eller stengt for sesongen.

Dersom redaksjonen ved en feiltakelse har stengt baner som er åpne, eller holder åpen baner som er stengt, send en mail til tips@golferen.no eller gi beskjed på Golferens Facebook-side.

Se også: Baner i Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.