Hvordan satser du på golf?

Golf er ganske spennende både å se på og spille, men det er en måte som du kan gjøre sporten enda mer spennende. Vi snakker selvfølgelig om betting. Du kan satse pengene dine på golf og bevise til både deg selv og vennene dine at du har såpass bra golf-kunnskap at du kan tjene penger på sporten.

Men hvordan skal du satse på golf? Hva slags veddemål er tilgjengelige? Og hvor er de beste stedene å satse på golf? Alt blir avslørt her.

Betting på golf er  mulig hos de fleste online bookmakerne som aksepterer norske spillere. Men med hjelp fra Bonuskoder skal du finne en bookmaker som tilbyr bedre golf betting odds enn andre steder og som gir deg en bra velkomstbonus hvis du er en ny spiller.

Som vi vet er det ganske mange golfturneringer som spilles hvert år. Den gode nyheten er at alle disse turneringene kan veddes på; både de store som The Masters og USPGA Championship, i tillegg til små turneringer som Japan Golf Tour Championship og Norwegian Challenge.

Det kan hende at du vet ganske mye om alle deltagerne og banen at en turnering skal spilles på, men noen turneringer har så mange som 156 spillere som er ivrige etter å løfte pokalen til slutt. Er evnene dine så bra at du kan spå hvilken spiller vinner av alle disse?

Du blir ikke nødt til å tippe vinneren faktisk. Det er såkalt «each way»-betting. Det betyr at du deler din innsats mellom at en spiller vinner og at de havner på en av plasseringene. Det spørs hvor mange deltagere det er i en turnering og en individuell bookmakers regler og vilkår hvor mange plasseringer det blir utbetalinger på, men 1-5 er vanlig. Med et «each way»-veddemål blir det ¼ av opprinnelig odds for plassering-delen av veddemålet ditt.

Det er ganske bra fordi det er ofte spillere med odds av 101,00 eller mer som havner på annen eller tredje plass, og det betyr at etter «each way»-reglene, oddsen blir 26,00 i dette tilfellet. Og husk at oddsen på Ben Curtis til å vinne British Open i 2003 var 301,00 og han vant, så du kan tjene rimelig bra på golf turneringer.

En mer populær måte å satse på golf er «match betting». Her blir det en gruppe på tre spillere og du skal velge hvem av dem som kommer til å vinne i en teoretisk kamp mellom kun de tre.

Spilleren du velge trenger ikke vinne turneringen eller havne på en av plasseringene, bare han slår de to andre. Oddsene blir ikke så store her, men det er lettere å velge når det kun er tre spillere involvert. Du kan kombinere flere «match bets» på samme akkumulator for mye større odds.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  

 • PGA Tour: Farmers Insurance Open (25. - 28. januar)


  DP World Tour :Hero Dubai Desert Classic med Espen Kofstad (25. - 28. januar)

  Challenge Tour: aBains Whisky Cape Town Open  med Jarand Arnøy 2..- 5. februar
 • sunshine Ldies Tour: SuperSport Ladies Challenge med Michelle Forsland, Tina Mazarino, Julie Boysen Hillestad og Dorthea Forbrigd ( 1.- 3. februar)

 •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.