Hvem vil ta hjem troféet i herreklassen i The Open i juli?

Liker du golf? Da har du garantert hørt om The Open, en av de mest attraktive golfturneringene i verden. For de av dere som ikke har hørt om The Open, er det mulig å få mer informasjon om turneringen ved å sjekke ut denne artikkelen.

Vi vil se nærmere på hva The Open er, i tillegg ser vi nærmere på hvem som er favoritter til å stikke av med seieren.

elv om det meste kan skje i slike turneringer, er det ingen tvil om at det er enkelte spillere som er større favoritter til å gjøre det bedre enn andre spillere. Det finnes en rekke spillsider på nettet som tilbyr ulike odds som man kan velge for å plassere innsatser på sine favoritter

Hva er The Open?

La oss begynne med å ta en nærmere titt på hva The Open egentlig er. For de av dere som ikke har hørt om turneringen, er det en golfturnering som spilles årlig. Det er den eldste golfturneringen i verden, og den ble først arrangert i 1860.

Turneringen anses å være en av de største turneringene i verden, og den er svært prestisjetung. Hvert år deltar flere av de beste golfspillerne i verden, og de kjemper om enorme premiepenger. I år er premiepotten på utrolige 100 millioner kr.

Det er imidlertid ikke bare pengene som gjør turneringen så attraktiv. Ettersom turneringen er den eldste i verden, er det stor prestisje i å vinne denne turneringen. Det har ført til en rekke spennende dueller i løpet av årene som har gått.

Pixabay

De største favorittene

Det er ingen tvil om at en golfturnering av dette kaliberet tiltrekker flere av de beste spillerne i verden. Som i all annen idrett kan alt skje, men det er naturligvis noen spillere som er forhåndsfavoritter.

Blant de norske spillerne har vi sett en markant forbedring i løpet av de siste årene.

Det er imidlertid ingen nordmann som er favoritt til å vinne The Open i 2022. Favoritten til å stikke av seieren er Rory McIllroy, en av de mest meritterte golfspillerne i verden. Han har på et tidspunkt vært rangert som den beste golfspilleren i verden, så det er ikke rart at han er forhåndsfavoritt til å vinne The Open.

En annen spiller som er forventet å kjempe i toppen er Matt Fitzpatrick. Sjansen for at Fitzpatrick vinner er noe mindre enn for Rory McIllroy, men det betyr imidlertid at oddsen vil være høyere.

I tillegg til disse to er det mange andre svært gode spillere som deltar, så det er ingen tvil om at det blir hard kamp om seieren.

Pixabay

Herlig spenning i vente

The Open nærmer seg med stormskritt, og uansett hvem som stikker av med seieren, er det ingen tvil om at vi har fantastisk underholdning i vente. Gjør deg klar for en ny og spennende utgave av verdens eldste golfturnering.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

 •  
 • DP World Tour: Alfred Dunhill Championship med Kristian Krogh Johannessen (8 - 11 desember)


  PGA Tour:
  OBE Shootout  (9 - 11 desember)


  PGA Tour Latinoamerica: Nequen Argentina Classic med Andreas Halvorsen (8 - 11 desember)

  Ladies EuropeanTour:Q school - Final stage med Michelle Forsland, Stina Resen, Dorthea Forbrigd, Renate Grimstad, Julie Boysen Hillestad og Celine Desiree Karlung (0- 13 desember)

    •  

 • r • Golferen.no på YouTube

  Jørgen Hillås Slå sanden ut av bunkeren

  Bestemødrene på Evje

  Order of Merit besøker Gamle Fredrikstad GK

  Lommedalens grønne lunge

  Mange meter å hente med tilpasning av driveren

 • NGF: Norwegian Paragolf Open (Para Norgescup #3) Kongsvingers GK (.- 13.-14. . august)

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.