Høstdemo dro 3000 golfere til Fornebu i helgen

PINGS NYE NORGESSJEF: Marie Simonsen er ny sjef for Ping i Norge. Her hjelper hun langtslående Emil Olsson å finne riktig driver. Begge foto: Jan E. Espelid

Demoen på innedørssenteret på Fornebu sprengte alle tidligere rammer da rundt 3000 golf-østlendinger satte hverandre stevne. Arrangøren, utstillere og publikum kunne smile fornøyd.

Petter Rygg er strålende fornøyd med årets høstdemo på Fornebu Indoor Golf i Bærum:

— Bare når det gjelder golfballer har vi solgt rundt 12.000 stykker. Vi har solgt mengder av sko. Kølleleverandørene har vært fullbooket med demo-avtaler gjennom hele lørdag og hele søndag, og folk har vært i god stemning. Det har vært en knallsukess! 

Rygg forteller om en omsetningsøkning på 20 prosent i forhold til fjorårets messe, og mener at flere golfere nå er klar over at en god del leverandører har neste års nyheter tilgjengelig allerede på høsten:

— Vi har for eksempel de nye driverne fra Titleist. Vi har nyhetene fra Wilson  her. Og vi har alt det nye fra Ping, som alltid lanserer nyhetene i august. Men det er klart, noen nyheter vil alltid ikke kunne være med på høstmessen, men vente til vårdemoen fordi noen leverandører ikke slipper sine nyheter før i januar. 

Ping også med andre nyheter enn køller på Fornebu

Nevnte Ping hadde ikke bare nye køller å vise fram på hårets høstdemo. Også selskapets nye Norges-sjef var på plass etter at velkjente Mark Nichols ble pensjonist for et par uker siden.

28 år gamle Marie Simonsen er både helt ny i jobben og har nære bånd til Solheim-familien. Hun har jobbet i selskapets hovedkontor i Phoenix, Arizona, og i det europeiske hovedkvarteret i London i til sammen fire år.

Marie forteller til Golferen at hun av medisinske årsaker måtte gi opp sin egen golfkarriere etter to år som collegespiller for Arizona State University. Da hun var ferdig utdannet innen psykologi og internasjonal business etter fire år i Phoenix ville hun gjerne ha golf som levebrød.

Hun søkte derfor, og fikk, jobb ved hovedkontoret til Ping, forteller Marie:

—  Min mor er tremenning til dagens generasjon. Og vi har alltid hatt ganske nære relasjoner. Hver sommer er det alltid noen Solheim fra USA som besøker familiens hjemsted utenfor Bergen. Og da jeg jobbet i Phoenix ble jeg alltid invitert til å feire jul med Solheim-familien.   

Demo-dagene på Fornebu beskriver hun som «fantastisk». Og det er kanskje ikke så underlig at det må være morsomt å jobbe med et golfmerke så mange nordmenn føler nærhet til …

Fornebu

MEGET FONRØYD: Golfshopen-eier Petter Rygg melder om rekordoppslutning om årets høstdemo hos Fornebu Indoor Golf.

Kommentarer

 • Del Golferen.no på:

 • Aktuelle turneringer

   

  PGA Tour: PGA Championship  med Viktor Hovland (19. – 22. mai)

  Korn Ferry Tour: AdventHealth Championship  (19. – 22. mai)

  Challenge Tour: Challenge de España  med Kristoffer Reitan og Kristian Krogh (19. – 22. mai)

  Nordic League: Stora Hotellet Fjällbacka Open  med Axel A. Berner Einan, Mats Heien, , Martin Ulseth,Mikkel Antonsen, Elias Bertheussen, Sebastian Eidsæther Syhr, Jarand Arnøy, Jørgen Winther, Sander Andreassen og Sander Blikom Hagen, og  (18. – 2o. mai)

  Ladies European Tour:Jabra Ladies Open med Marianne Skarpnord, Maiken Bing Paulsen, Karoline Lund, Madelene Stavnar og Michelle Forsland (19. – 21 mai)

  LET Access Series: PGA Championship Trelleborg med  Julie Boysen Hillestad, Stina Resen, Celine Karlung,  , Tina Mazarino og Dorthea Fobrigd  (19. – 21. mai)

  Epson Tour IOA Golf Classic  med Celine Borge (20. – 22. mai)

  Junior Srixon Tour 3 Holtsmark GK   21. – 22. mai)

  Para:  Para Norgescup #1 Nøtterøy Golfklubb  22. mai)

  College:  NCCA Columbus Regional med Markus Wilhelmsen og Mats Ege (16.-18. mai)

  College:  NAIA Men’s Golf Championship med akob Stavang Stbhaug og Alexander Idland (17.-20. mai)

  College:  : NCAA Women’s Championship med Emilie Øverås (20.-25. mai)

   

 • Golferen.no

  Papaya Media

  Saltboveien 25

  1560 Larkollen

  Redaksjonen

  +47 920 25 820

  tips@golferen.no

  Nyhetsbrev

  Meld deg på Golferen.nos nyhetsbrev
  * Påkrevet

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Teknisk drift: Papaya design & marketing AS | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Ansvarlig redaktør: Jan E. Espelid | Annonsesalg: Pernille ter Jung Andreassen | Teknisk drift: Sorenso as | Tips redaksjonen: tips@golferen.no

  Golferen.no utgis av Papaya Media, org.nr. 915 995 187. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2004–2018 © Papaya Media. Golferen.no redigeres i henhold til Vær Varsom-plakaten og Redaktørplakaten.

  ×